Спечелете двоен билет за любовния концерт на Васил Найденов на 14-ти февруари

Спечелете двоен билет за любовния концерт на Васил Найденов на 14-ти февруари
Снимка: netinfo

На 14 февруари 2017 от 20:00 часа Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – легендата Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева.

Изпълнителите подготвят специален лайв за празника на влюбените, под надслов "#I LOVE YOU", с най-красивите, лирични мелодии, посветени на любовта.

Обичаният от всички Васил Найденов ще превърне най-романтичната вечер в годината в бляскаво и неповторимо изживяване, със своята ненадмината вокална класа, взривяваща енергия и песни, любими на няколко поколения.

Музикалното събитие ще се състои в столичната зала Rainbow Plaza, която ще се преобрази в духа на романтичния празник.

Загадъчно черно и искрящо злато ще бъдат официалните цветове на нощта, в която ще властват изискания стил, споделените чувства, заразяващата музика и танци.

Наред с хитове като „Телефонна любов“, „Бързаш няма време“, „Болката отляво“, „Огън от любов“, „Клоунът“, на сцената ще звучат и някои от най-известните световни, любовни мелодии, които ще чуем в нови аранжименти, в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон).

Елегантна декорация и атрактивно шоу, допълнително ще настроят гостите на честотите на любовта.

Сега Edna.bg има възможността да изненада читателите си като им даде възможността двама от тях да спечелят двоен билет за концерта на Васил Найденов на 14.02 и да преживеят един невероятен празник на любовта!

За да се включите в играта, вие трябва:

1) Да имате регистрация в сайта (Ако нямате регистрация в сайта - направете си такава лесно и бързо ТУК)

2) Да отговорите правилно на въпроса "Кои ще бъдат официалните цветове на концерта #I LOVE YOU на Васил Найденов и Веси Бонева на 14.02?"

3) Да изпратите в имейл до редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg вашия отговор, придружен с трите ви имена, възраст (над 18 години), актуален адрес и телефон за връзка.

Играта продължава от днес, 06.02, до 23:59 ч. на 08.02 (сряда), а двамата победители, които ще спечелят по 1 бр. билет за двама за концерта на 14 февруари в зала Rainbow Plaza, ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъде обявен на 09.02.2017 г. чрез статия в Edna.bg.

Пожелаваме ви успех и късмет!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти