По пътя: новото предизвикателство на Светла Иванова

v
Снимка: Личен архив

Албумът „По пътя“ на Светла Иванова (която е един от най-дългогодишните автори на Edna.bg) изразява по три начина изпълнителката му - чрез музика, писане и йога.

Дискът съдържа разработки на индийски мантри и народни песни, както и авторски произведения създадени да изпълнят сетивата ви с красота и смисъл, да успокоят ума, да засилят жизнената ви енергия и да ви одухотворят.

v
Снимка: Личен архив

В този мащабен проект върху който Светла работи повече от 5 години ще намерите личното й откровение излято в песни. Неотдавна певицата сподели, че малко след като е записала  християнската молитва „Господи, Помилуй й се случва най-голямото вълшебство – да намери биологичната си майка. Затова и албумът излиза на рождения й ден като подарък за нея. В разработката по текст на Александър Петров участва хорът към Българската Академия на науките с диригент Мария Вълчанова.

v
Снимка: Личен архив

Светла практикува йога от 25 години и преподава от 7.

В една от народните песни „Лале ли си, зюмбюл ли си…“ ще чуете освен красивия тембър на певицата и авторска релаксация, съчетана с вълшебното изпълнение с кавала на Недялко Недялков (солист в Националното радио).

Снимка: netinfo

В разработките на мантри сред които едни от най-въздействащите „Gayatri“, “Moola manta” и “Ashtanga” („Shanti/Ashtangi“ - кавър на Мадона) ще разберете смисъла на посланията в за първи път преведените текстовете от санскрит на български.

Авторските песни са написани като текст от Светла Иванова, а музиката и аранжиментите са дело на Момчил Колев и сина му Калоян Колев, като Момчил (от „Дони и Момчил“) е музикален продуцент на целия албум.

v
Снимка: Личен архив

„По пътя“ излиза в лимитирана серия и луксозна двойна опаковка като книга с текстовете на всички мантри, както и индивидуално изписано име на притежателя му върху обложката. Затова може да се поръча само лично от фейсбук страницата й.

v
Снимка: Личен архив

След Нова година предстои ре-тираж с нова бяла обложка, който ще се разпространява предимно в йога студиа – едно от които Светла открива в началото на годината – първото нейно интерактивно йога студио с включена солна инхалация във всяка практика. Там ще бъде и първото представяне на албума й.

v
Снимка: Личен архив

С тази песен за релаксация „Лале ли си, зюмбюл ли си..“ ви пожелаваме хармонична, топла и вълшебна Нова година!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти