Създадено за Lilly Drogerie

По две е най-добре: изживейте двойно по-щастливо лято с тези предложения

По две е най-добре: изживейте двойно по-щастливо лято с тези предложения
Снимка: iStock/Getty Images

Всяка Edna от нас знае каква е рецептата за перфектното лято. Първо, самият факт, че вече е лято, е в състояние да ни накара да подскачаме от щастие и да започнат грандиозните планове за горещите приключения, които предстоят. Разбира се, всички ние имаме различна представа за перфектната почивка – по женски, по двойки/семейно или сами с любимия човек – важното е да сме щастливи и да успеем да „презаредим батериите“ подобаващо. Кое е по-хубаво от това да бъдем щастливи? Да бъдем двойно по-щастливи!

С любимите ни Lilly Drogerie искаме да ви помогнем да прекарате двойно по-щастливи летни дни с нашия специален beauty коктейл „1+1“, който се състои от няколко съставки, които ще се харесат на всяка, независимо какъв стил „отпускарка“ е.

Започнете с няколко шепи свежест

Снимка: Lilly Drogerie

Вълшебната ни рецепта започва с това, от което имаме най-много нужда през този сезон, а то е свежест! За да бъдем свежи и да излъчваме неподправено сияние, разчитаме на ексфолиант за лице. Абсолютен фаворит в тази категория е NEUTROGENA Refreshingly Clear Ексфолиант за лице, защото е идеален дори за ежедневна употреба. Благоуханните цитрусови нотки ни омайват и освежават, благодарение на съдържащите се в него розов грейпфрут и Витамин С, които спомагат за по-изчистен и сияен тен. Частиците му са естествени, отпушват порите, почистват в дълбочина и премахват несъвършенствата, без да изсушават кожата ни!

Добавете една супена лъжица блясък

Снимка: Lilly Drogerie

Тук е вероятно да ви изненадаме, защото следващата стъпка в рецептата е не какво да е, а чесън, но не скилидка, а шампоан, който прави косата невероятно блестяща. Влюбени сме в BIOBLAS Шампоан с чесън, който предотвратява косопада, благодарение на екстракт от чесън и органично масло, а супер силата му е да прави косата блестяща, жизнена и здрава, така че да сме истински плажни богини с небрежни и обемни вълни. И не, не ухае на чесън, а на луксозен крем, като дори текстурата му е сходна. Най-хубавото е, че е подходящ за всеки тип коса, цената му е повече от изкушаваща, а количеството му е солидно и стига за много време.

Поръсете с щипка обем

Снимка: Lilly Drogerie

Всяка Edna от вас ще има страхотни спомени от това лято, но за да не са свързани те с “bad hair days”, използвайте сух шампоан, който премахва омазняването без измиване и възвръща свежестта, мекотата и блясъка на косата. Розовият ни избор за кризисни ситуации е SCHAUMA Сух шампоан за коса, който абсорбира неприятния себум и прави косата ни свежа и лека, без да я изтощава. Много е удобен е за носене и изключително лесен за употреба, затова не оставайте никога без него – после ще ни благодарите.

Хареса ли ви рецептата? Искате ли да я споделите с приятели? Както казахме, щастието е още по-хубаво, когато идва, умножено по две. Всички тези летни находки са на специална оферта 1+1 в любимите ни Lilly Drogerie през целия месец юли. Тоест, смело взимайте от специалната им селекция по две и си разделете с приятелки или пък се заредете за лятото, дори и след него. Ще откриете разнообразие от продукти за дома, бебето, хигиената, красотата и „онези“ дни от месеца. Страхотно е да сме напълно готови за лятото, без това да тежи на бюджета ни, нали?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти