Писма от Париж

Писма от Париж
Снимка: Thinkstock

Две десетилетия, седем любовни писма и една отдавна забравена любов…

Месеци преди четирийсетия си рожден ден някога успешната рекламна дизайнерка Саманта е безработна, с купища дългове и с провален брак.

Тя трябва да вземе няколко съдбоносни решения, за да рестартира живота и сърцето си.

Всичко изглежда безнадеждно, докато не открива седемте романтични и прочувствени писма от Жан-Люк, чаровния французин, с когото е прекарала един незабравим ден в Париж преди две десетилетия.

Бърза справка в Google ѝ помага да го открие. Когато се виждат отново на живо и двамата разбират, че годините и разстоянието не са угасили страстта по между им.

Саманта осъзнава, че внезапният ѝ полет до Франция, за да се срещне отново с мъжа, когото познава от 24-часов горещ флирт, е лудост – но точно това е лудостта, за която е мечтала цял живот...

„Седем писма от Париж“ е приказка от реалния живот. Ще бъдете запленени от тази романтична изповед на американската Пепеляшка за нейния шармантен френски принц."
Елизабет Бард, писател

За автора
Саманта Веран е жена, пристрастена към пътешествията, самоук енофил и специалист по френската кухня с необикновен подход към готвенето. През годините обикаля много страни, живее на различни места и се захваща с разнообразни професии, докато един ден не открива, че писането е голямата ѝ любов.

То не просто ѝ позволява да отвори сърцето си, а я отвежда в Южна Франция, където днес е омъжена за сексапилен французин, когото е срещнала за първи път преди повече от двайсет години.

Когато не прави преходи от Прованс до Пиренеите и не дегустира вино, Саманта самоотвержено продължава да се бори с френските спрежения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти