Петя Буюклиева ще бъде артистична и различна в новия сезон на „Като две капки вода“

Като две капки вода
Снимка: NOVA

Певицата с неподражаем стил в музикалните изпълнения и сценичното присъствие ще се присъедини към звездната осморка в новия сезон на „Като две капки вода“.

„Жена на всички времена“, „Радостта като сълза“, „Понеделник сутрин“, „Понякога“ и „Бъди звезда“ са само част от знаковите парчета на Петя Буюклиева, която оставя сериозна следа в историята на българската поп, рок и джаз музика с поредица албуми и награди в различни категории.

„Като две капки вода" освежава и зарежда емоционално и неповторимо ефира! Страхотно е, че в седмото издание на това „шоу на шоата“ получих покана и влизам в кухнята, за да забъркам коктейли от различни образи, които Бутона на късмета ми е подготвил. Обичам предизвикателствата и смело ще скоча в това море от емоции и незабравими превъплъщения и изживявания. Кога, ако не сега! Очаквайте ме артистична, креативна и различна!“, разказва изпълнителката, която ще зареди шоуто с вълнуващи преобразявания.

Екипът на уникалното шоу за преобразявания споделя: „Участниците, които обявихме до този момент, са не само изключително разпознаваеми, но и със силна индивидуалност. Очакваме, че всеки един от тях ще остави своя почерк с автентични и непоторими образи.“

Като две капки вода
Снимка: NOVA

Участниците, за които вече знаем, че ще участват в шоуто, са Мария Илиева, Константин Трендафилов (Папи Ханс) и Христина Христова - Тита. „Като две капки вода“ започна на 25 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването  и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти