Перфектното селфи ли? Не ми трябва грим или прическа, трябва ми просто перфектният телефон!

приятелки селфи
Снимка: Istock

Мария Николова

Ние сме работещи момичета! Ставаме рано, потегляме към ежедневните си задачи, а между 7 и 9 сутринта вече сме се сблъскали поне с 10 неочаквани предизвикателства.

Пътуваме доста време до офиса (който знае къде се помещава екипът на Edna.bg, ще се досети, че от центъра на София до работното ни място преминаваме почти 10 км!). Почти никога не ни остава време за нищо освен за работа. Още повече от понеделник до петък!

Но пък и ние, като всяка уважаваща и ценяща себе си жена, обичаме винаги да изглеждаме и да се чувстваме красиви...

Факт, има дни в които ще забравим симпатично да си сложим фон дьо тен, червило или спирала. Признаваме си, не сме безгрешни! Но пък няма ден, в който да не искаме да се представим пред света с онази визия, която той заслужава от нас - перфектната.

Затова и когато се запознахме с нашия нов "селфи" приятел - смартфонът Huawei Honor 10 Lite направихме своето фотографско прераждане в дебрите на това да заснемеш сама себе си!

Снимка:

И след това започнаха снимките... 

А резултатът е, че се харесваме греховно много на тях! В дни като днешния, когато сме без никакъв грим, без да сме си правили специална прическа, камерата на телефона показва онова от нас, което най-много харесваме - излъчването, усмивките и скрива всички онези несъвършенства по лицето, които могат да провалят настроението на всяка от нас.

Чувстваме се наистина вълнуващо, докато тестваме всички режими на камерите (предната е цели 24 mp!), а селфитата се редят едно след друго! Има я и онази разкошна опция, която замъглява фона зад нас при селфи!

Снимка:

Удивяваме се колко по-добри са снимките от новата ни придобивка в сравнение със селфитата, които сме си правили с предходните ни телефони. А снимките срещу светлината са... Уауууу!

Снимка:

В края на селфи фиестата, която си спретнахме следобедно в офиса (колегите ни гледат много странно какви ги вършим и се налага да обясним на двама, че все пак това ние работата), се чувстваме като истински богини... Нямаме перфектни лица, перфектен грим, перфектни коси, но имаме перфектни снимки! И вие ги виждате!

Снимка:

Нека си го кажем честно - ние сме жени, не се вълнуваме от това какви параметри има телефонът, важното е да е с издръжлива батерия (тествано и проверено), да е удобен за работа в забързаната градска среда (тествано и проверено) и разбира се, да прави страхотни снимки и най-вече селфита (тествано и проверено!)

Снимка:

Снимка:

Искрено ваши, Мария, Вяра, Дени и Теди

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти