Специално

Palms Royale Sofia с приз за „Игрален комплекс на годината“

Palms Bet
Снимка: Palms Bet

Palms Royale Sofia бе награден за „Игрален комплекс на годината“ на тазгодишното издание на Международните награди за мода, шоу и бизнес в гр. Варна. Внушителният развлекателен комплекс, който се простира на 5000 квадратни метра, e най-големият за Балканския полуостров и пресъздава преживяване в стил Лас Вегас. Получената награда напълно съответства с целите на комплекса да създава уникално и индивидуално преживяване за всеки един посетител.

Palms Bet
Снимка: Palms Bet

Palms Royale Sofia се намира в най-високата и луксозна сграда в София – Grand Hotel Millennium Sofia и предлага цялостно развлекателно изживяване. В него са разположени казино, игрална зала, ресторант за азиатска кухня – 888 Taste Show Asian Cuisine, ресторант за средиземноморска кухня – San Remo Mediterranean Cuisine както и нощния клуб Black&White.

Цялостното преживяване, което комплексът предоставя, успява и да привлече гости от целия свят. Palms Royale Sofia ежегодно регистрира нови туристи от държави в Близкия Изток и в Европа, които са привлечени от качеството и достъпността на услугите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти