Създадено за Parusan

Падането на листата не можем да спрем, но на косата - да!

Падането на листата не можем да спрем, но на косата - да!
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Сезонният косопад, точно като листопада, се засилва през есенните месеци октомври и ноември. Често дори и през декември мъжете и жените споделят, че косата им не е в този ефектен вид, в който е била през лятото.

Това е напълно нормално. След като през лятото е имало бурен растеж на повече косми, с които тялото ни се предпазва от слънчевите лъчи, сега косата се връща към нормалното си състояние, а това става със засилен косопад.

Обичайно засиленият есенен косопад не води до видими изменения на начина, по който изглеждате, но все пак е добре да подкрепите косата си в този труден за нея момент, за да расте тя отново жизнена и здрава.

Решения против косопад отвътре

Есента, освен че е сезонът на красивия листопад, е и сезонът, в който все по-малко остават пресните плодове и зеленчуци, все по-малко става и нашето желание за здравословни салати, богати на витамини и минерали.

За да не се отрази всичко това на косата, ноктите, кожата и изобщо - на здравето ви, добро решение е да се използват хранителни добавки, специално комбинирани в помощ на красотата.

Такова удобно решение са Parusan Таблетки за коса, кожа и нокти. Съдържат комплекс от витамини, минерали, биотин, метионин и растителни екстракти с благотворно действие върху красивия външен вид на косата, кожата и ноктите.

dd
Снимка: Parusan

Витамин А стимулира продукцията на колаген, забавя появата на фини линии и бръчки, подпомага процесите на реепителизация и регенерация.

Витамин С потиска продукцията на протеина DKK-1, известен още като протеин на плешивостта, и по този начин стимулира растежа на косата.

Биотин е подходящ при чувствителна кожа, чупливи нокти, тънка и суха коса. Редовният му прием намалява накъсването и сплитането на косата, подобрява еластичността, придава сияен блясък.

Екстрактите от коприва и полски хвощ са богати източници на минерали и витамини, важни за формирането на структурата на косъма и ноктите.

Цинкът допринася за поддържане нормалното състояние на косата, кожата и ноктите. Стимулира регенерацията на кожните клетки и спомага за бързото зарастване на рани и увреждания в целостта на кожата

Решения против косопад под душа

Когато забележите, че при миене на косата в шепата ви остават плашещо много косми, сменете обичайния си шампоан с Parusan Стимулиращ шампоан за жени.

Той съдържа уникална концентрирана формула от висококачествени активни вещества: L-аргинин, биотин, витамин Е и специален екстракт AnaGain.

Шампоанът Parusan намалява загубата на коса, стимулира растежа ѝ, подхранва корените на космите, ускорява кръвообращението в скалпа и подпомага преноса на важни хранителни вещества към него.

dd
Снимка: Parusan

Решения против косопад пред огледалото

След като сте дали на тялото си нужните минерали и витамини, след като сте измили косата си с хубав шампоан, можете да завършите програмата против косопад с тоник, който се нанася преди изсушаването със сешоар.

Можете да го нанесете както на цялата коса и да направите лек масаж, така и само в зоните, в които косата пада най-много. При жените обикновено това е предната линия на скалпа и от двете страни над ушите.

Тоникът против косопад на Parusan е в лесен за дозиране опаковка. Съдържа висококачествени активни вещества с изключително добър ефект при косопад, като същевременно подхранва скалпа, стимулира растежа на косата и благоприятства за намаляването на оредяването на косата.

Parusan тоник съдържа концентрираните L-аргинин, биотин, витамин Е и специален екстракт AnaGain, които действат за ускоряването на растежа на косата и намаляването на косопада.

dd
Снимка: Parusan

Напомняме, че на косата са ѝ нужни 21 дни, за да премине косъма през фазите на растеж, така че дайте достатъчно време на активните съставки съставки да подействат и да се радвате на резултата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти