Открий фотографа в себе си

Открий фотографа в себе си
Снимка: Lenovo

Питали ли сте се защо толкова често обичаме да снимаме и запечатваме различни моменти? Защо вадим телефона винаги, когато нещо ни впечатли, натъжи, ядоса и възмути? Защо 1.8 милиарда снимки се качват и споделят всеки ден, от Facebook до Whatsapp и Instagram?

Отговорът както винаги е много елементарен – защото можем.

От дните, когато за да се заснеме приличен кадър са били необходими часове за нагласяне на дървената кутия с мях за фокусиране и безсънни нощи в промиването на плаките, днес сме свидетели на ера, в която всеки от нас е спосoбен да улови безценния кадър с натискането на един бутон и то на персоналния си "умен" телефон.

Живеем във времена на светкавично развитие на новите технологии. Хората изискват все повече от техниката – да е по-бърза, с повече функции, по-малка, лека и удобна, да съчетава в себе си колкото се може повече – телефон, видео камера, фотоапарат, персонален компютър и на всичкото отгоре да е на по-добра цена.

Селфи се е превърнало в често употребяван термин, а вече има и панорамно селфи.

Новият модел на Lenovo – VIBE Shot предлага повече естествени нюанси и тонове на кожата и e първият в света телефон с камера, която разполага с трицветна светодиодна светкавица.

Фокусирането е почти мигновено и идеално за бързи снимки с използване на инфрачервената автофокус (AF) система, за която важното е да знаете е, че е два пъти по-бърза от познатата до момента. С автоматичния режим и функцията Smart Composition подредбата на детайлите вече не е ваша грижа. Тук ще откриете и опцияta Selfie Flash Xtension – режим за панорамно селфи, който съединява три селфита в един, ултра-широк ъгъл.

Vibe Shot слага окончателно край на нуждата от фотоапарати за травел фотография и снимки за спомен от пътувания. Фотографските функции и техническите му възможности позволяват не само да прави снимки годни за отпечатване в списания, но дори и за билборд.”, споделя Дилян Марков, професионален фотограф.

Есен на фокус

Еднакво удобен за дневни и нощни снимки, телефонът дава възможност да уловите магично-тъжните прииждащи нюанси на есента, само на дъх разстояние между кадрите.

Ето защо вместо да се чудите както до сега къде точно да задържите пръста си върху екрана, за да получите идеален фокус, или как да балансирате светлина, от Lenovo решават да улеснят (и ощастливят) живота ни като прибавят професионална функция на съвършена по параметри камера.

За да заснемете сами идеалният кадър. За да си създадете албум от незабравими шотове. За да запазите миговете такива, каквито са в спомените ви - съвършени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти