Създадено за Diplomat Plaza

Открихме го! Най-добрият начин да се справите с пролетната умора

Открихме го! Най-добрият начин да се справите с пролетната умора
Снимка: iStock/Getty Images

Знаете ли, че все още не е научно обяснено дали съществува състояние като пролетна умора, или не. Изглежда, че медицински погледнато тя не представлява някакъв специален феномен, а по-скоро е естествено състояние на организма на прага на новия сезон. След дългите зимни месеци, прекараните вируси и липсата на витамин D, сме естествено предразположени към умора и  раздразнителност.

Снимка: iStock/Getty Images

Два са начините за справяне с „пролетната умора“ и е препоръчително да бъдат комбинирани - свежа храна и почивка, по възможност на необикновено място. Първото ще ви даде енергия, а второто ще ви презареди и преобрази.

Оставаме верни на заглавието на статията и ви предлагаме изключителен начин да посрещнете пролетта без изтощение и лошо настроение. Добре дошли в хотел DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT ****, намиращ се в уелнес дестинацията Луковит и предоставящ на посетителите си ненадмината арт обстановка. Нещо повече, почивката в хотела може да бъде комбинирана със спа преживявания и разходки из великолепните природни забележителности в околността.

Но нека представим DIPLOMAT PLAZA подобаващо - от интериора през специалните услуги до възможностите за преживявания на открито. Да започваме!

Невиждан интериор

Снимка: Diplomat Plaza

Рядко оставаме без думи, когато пишем за интериори на хотели. Обикновено те са твърде предсказуеми, целящи единствено приятен комфорт. Не такъв е случаят с DIPLOMAT PLAZA поради простата причина, че за неговия безупречен вид се е погрижил истински творец - Ставри Калинов. Покойният вече скулптор и художник e създал артистичните интериорни решения с въображение и дълбока емоционална наситеност. 

Ще имате възможност да отседнете в тематични и модерно обзаведени стаи с имена като Арт найт, Калиномания, Кайро, Хонг Конг, Париж и Дубай. Те несъмнено ще ви пренесат в различни кътчета на света, от които да почерпите вдъхновение. 

Условия за една елегантна и незабравима почивка

Снимка: Diplomat Plaza

А какво ви очаква извън стаите на хотела, ще попитате. DIPLOMAT PLAZA разполага с 6 различни заведения за хранене и организира специални тематични събития, които ще ви пленят с невероятна атмосфера, вкусни ястия и търсен уют.

Истински релаксиращото преживяване е възможно благодарение на центъра за здраве и красота Center Health & Beauty, който предлага спа, уелнес, анти-ейдж и разкрасителни процедури.

Излети сред природата

Снимка: Diplomat Plaza

Зареждането с енергия от майката Природа е предвидено като специален жест към гостите на хотела. Професионални гидове могат да организират за вас разходки до забележителни места в околността като пещера Проходна, скалните образувания Струпаница и Провъртеника, геопарк Искър – Панега и Златния парк.

Има условия за сформиране на програми, предназначени за тиймбилдинги, както и излети с пикник, чеверме, офроуд и семейни забавления сред красивата местност.

Смятаме, че е едно приятно място за почивка на час път от столицата. Хотел DIPLOMAT PLAZA е чудесен избор за всички, които искат да посрещнат пролетта с добро настроение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти