„Откраднат живот“ започва с протести и запор на болница "Свети Кирил"

Най-известната болница в България, която е неизменна част от историите на героите в „Откраднат живот“, ще бъде разтърсена от неочаквани събития и промени. Екип на екип на Новините на NOVA проследи първите емоции от случващото се в МБАЛ „Св. Кирил“, с които ще започне и първият епизод на пети сезон на хитовия български сериал.

„Болницата е поставена в тежко положение и лекарите ще се борят с цената на всичко, за да потърсят спасение и да разберат кой е виновникът“, заявиха актрисите Деси Бакърджиева, Марта Вачкова, Ернестина Шинова и Янина Кашева, които ще видим в ролята на протестиращи.

„Както зрителите са видели в промо видеото на „Откраднат живот: Критична точка“, Галя Стилянова блъска доцент Захариев от ръба. Макар и метафорично, не е изключено тя да вземе неговото място“, загатна Ралица Паскалева.

Чаровната актриса обяви и най-голямата новина от личния си живот – че с половинката ѝ, либерото Теодор Салпаров, очакват дете. Ралица добави, че продължава да се снима в предстоящите епизоди, а феновете на сериала ще имат възможност да проследят промяната ѝ.

Как ще приключи стачката в болницата и кой ще бъде новият директор? Какво ще задържи трайно братя Ковачеви в МБАЛ „Св. Кирил“? – феновете на най-успешния български медицински сериал ще разберат тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти