Създадено за Vivacom

Останете вкъщи, пазарувайте онлайн и спестете време и пари

онлайн пазаруване
Снимка: iStock

В извънредни моменти като този сега, животът ни търпи много промени. И все пак, това не означава, че трябва да се откажем от всичко, което сме правили досега. Напротив, стоенето вкъщи дава същите, а понякога дори и по-добри възможности, да свършим това-онова, да се снабдим с необходимите стоки и услуги онлайн, както и да се ползваме с допълнителни бонуси и придобивки.

Ако сте потребители на услугите на VIVACOM, сега е моментът да научите, че в условията на извънредно положение се ползвате с редица предимства във всички услуги, предлагани от оператора.

Най-лесният начин да научите какви са те и да се възползвате от тях е през онлайн-магазина на VIVACOM, с който едновременно ще спечелите време и ще спестите пари, независимо дали преподписвате новия си договор, преглеждате специалните оферти за нови устройства или просто се информирате какви бонуси можете да ползвате в този момент.

онлайн пазаруване
Снимка: iStock

И понеже извънредното положение налага извънредно отношение към потребителите, ето някои от тях, с които ще се ползвате като клиенти на VIVACOM през онлайн-магазина:

Сега е моментът да заложите на покупка онлайн, тъй като цените в онлайн магазина са по-ниски, а офертите – много повече. Сега при всяка онлайн покупка, включваща мобилна услуга, ще получите и подарък карта памет! При покупка на избрани модели смартфони пък - като например новото бижу Samsung Galaxy Z Flip, първият в света смартфон, който се сгъва през дисплея, получавате и подарък – външна батерия!

Доставката е максимално улеснена – тя се случва в рамките на 48 часа за поръчки, направени в работен ден, и освен това е безплатна, а начина на плащане избирате вие – с карта по време на поръчка или при доставка.

онлайн пазаруване
Снимка: iStock

Ако не сте сигурни дали това е най-доброто за вас, винаги можете да откажете поръчката в 14-дневен срок от подписване на доставения договор и/или доставката на заявения продукт.

Какво още? Ами, така и така сте си вкъщи – сега е моментът да изтеглите мобилното приложение My VIVACOM, да си вземете 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост и спокойно да си гледате филми на телефона, докато някой друг от семейството е окупирал телевизора.

А той със сигурност ще е окупиран, защото в периода на извънредно положение, че дори и малко след него (до 20.04) VIVACOM дава достъп до десетки иначе платени канали, както за деца, така и за възрастни – филмови пакети, детски предавания, научнопопулярни канали, които ще разнообразят престоя у дома на всички членове на семейството. Пълният списък с бонуси за различните видове TV услуги можете да откриете в онлайн магазина на VIVACOM.

В условията на принудителна изолация хората в неравностойно положение също се нуждаят, даже повече от другите, от специално отношение и някои улеснения. VIVACOM са помислили и за тях, осигурявайки до 20 април по 300 национални минути към всички социални фиксирани гласови тарифи. За всички тях можете да се информирате през онлайн магазина на VIVACOM и да изберете този план, който отговаря на нуждите ви.

Плащането на сметки – нещо, което продължава дори и във време на извънредно положение, е сведено до няколко клика. Можете да покриете задължението си за мобилни услуги през приложението My VIVACOM, което е достъпно и през десктоп платформа. Препоръчително е и използването на електронни банкови апликации - epay.bg, онлайн банкиране на търговските банки, както и дигиталния портфейл Pay by VIVACOM, което ограничава физическата размяна на банкноти и монети между вас и други хора и я прави изключително лесна.

И тъй като краят на извънредното положение е още далече във времето, най-доброто, което можете да извлечете от тези дни, е да си осигурите приятното им изкарване вкъщи – сами или със семейството, и в компанията на различни услуги, осигурени от VIVACOM. Филми, интернет, бонус за телефонни разговори, нови устройства и планове – всичко това може да си набавите от вкъщи, през удобния и лесен за ползване онлайн магазин, печелейки време и пестейки пари. И най-важното – грижейки се за здравето си – своето и на вашите близки.

#ОставамВкъщи

VIVACOM призовава да си останете у дома и да общувате с вашите близки и приятели посредством нашите услуги

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти