Специално

Онлайн с Пощенска банка е лесно

Онлайн с Пощенска банка е лесно
Снимка: Postbank

Може да си имаш планове. Може да направиш ремонт. Може да отидеш на почивка. Може и двете, а може и нещо трето, съвсем различно. Всичко може, когато имаш възможности. А възможности има, стига да поискаш.

„Едното желание не стига“, ще се противопостави някой, „трябва да помислиш, да обмислиш, да гледаш с няколко хода напред, за да не се окажеш изведнъж …с много назад“. Да, ясно е, че във времена като днешните трябва да си гъвкав, прагматичен, съобразителен. Мислиш в крачка. Решаваш в крачка. Действаш в крачка. Но междувременно, кога успяваш да живееш? Къде намираш баланса между полезното и приятното, между това, което искаш, и това, което трябва?

Звучи трудно, но всъщност е лесно. И решението е близо до теб.

Новата дигитална услуга на Пощенска банка ти позволява да станеш клиент и да заявиш продукт напълно дистанционно. В крачка, точно както предпочиташ. Без да се налага да посещаваш офис. Без да чакаш на опашки. Без значение дали си в сутрешния трафик или пък хапваш на крак през обедната почивка, можеш само с няколко клика да кандидатстваш за потребителски кредит, както и да се възползваш от новата Дигитална програма на банката.

Ако си пълнолетен български гражданин с валидна лична карта, не си регистриран като клиент на банката и разполагаш с мобилно устройство с операционна система Android или iOS с налична интернет връзка, всичко, което трябва да направиш, е да попълниш кратката онлайн заявка на сайта на банката и да очакваш обаждане от неин експерт. Впоследствие ще получиш линк на твоя имейл адрес, за да продължиш със следващите стъпки по регистрация като клиент и подписване на договор от разстояние.

Всички документи се подписват с квалифициран електронен подпис чрез приложението на „Евротръст Технолоджис“ АД – квалифициран доставчик на удостоверителни услуги. Както вече си се досетил, тази услуга на Пощенска банка само допълва богатото ѝ портфолио от дигитални възможности – на твое разположение са приложението за мобилно банкиране m-Postbank, дигиталният портфейл ONE Wallet, както и дигиталният асистент EVA. Ето че наистина е лесно. Когато ти си онлайн, банката ти е онлайн и възможностите за осъществяване на всички твои планове са на линия.

d
Снимка: Postbank

От твоя нов онлайн потребителски кредит с преференциални условия те делят няколко бързи стъпки. Само въвеждаш данните си и може да заявиш желано финансиране в размер до 10 000 лв. за срок до 72 месеца. Като клиент на банката ще получиш и безплатен достъп до интернет (e-postbank) и мобилното банкиране (m-postbank) на Пощенска банка. Допълнително получаваш възможност да се възползваш  от предимствата на Дигиталната пакетна програма с разплащателна сметка и дебитна карта за комплексно банково обслужване, както и да сключиш застраховка „Защита на плащанията“ по кредита. 

И тъй като в момента, докато четеш тази статия, си онлайн, защо просто не отвориш корпоративния сайт на Пощенска банка и не направиш първата крачка? Повече информация те очаква на www.postbank.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти