Създадено за Yettel

Новите тийн планове– не искаш да ги изпускаш

Новите тийн планове– не искаш да ги изпускаш
Снимка: Istock

Младежи, имате ли минутка да прочетете нещо? Няма да ви проповядваме или да ви съветваме как да си управлявате времето, а само ще ви кажем, че мааалко ви завиждаме (благородно) за цялото време на света, което имате на този етап от живота си.

Да, може би ви се вижда точно обратното – докато се наспиш, докато идеш на училище, докато се видиш с гаджето и се срещнеш с приятели, денят е минал. Но знаете ли какво – после става по-зле! Шегуваме се, а и казахме, че няма да проповядваме глупости от света на възрастните.
И все пак, не е лошо да го имате предвид, защото когато животът ви завърти, малко по малко безгрижието от тийнейджърските години ще изчезне и ще се сещате с носталгия за може би най-хубавите си години. Затова, вместо да мислите с тревога за бъдещето, просто отделете време да оцените настоящето и да се възползвате на 100% от всички яки неща, които то ви предлага.

yet
Снимка: Istock

Приятелствата, създадени в тези години, често остават и най-верните и дълготрайни. Попитайте родителите си кои са най-старите им приятели и вероятно ще извадят снимки от тийнейджърските си години – ето така и вие някой ден ще показвате на своите деца. Да, бе, не ви се говори сега за деца, ще се върнем след 10-15 години да си говорим пак.

Любовта? Сега имате сериозно гадже и това е страхотно, но напред ви чакат още много любови – е, или поне няколко големи. Давайте смело, изразявайте чувствата си и бъдете честни и открити както със себе си, така и с човека до вас. Някои от тези влюбвания и връзки, досущ както приятелствата, остават до живот като близки отношения – дори и да имате други партньори в бъдеще.

Общуването със семейството и близките, дори и когато са далече, също оставя спомени завинаги. Сега комуникацията е по-лесна от всякога (представете си какво им е било на тийнейджърите преди 100 години), а и вече няма тийнейджър без смартфон. Това, което ви трябва, са само повече минути за разговори и, разбира се, мегабайти – за цъкане в интернет.

Yet
Снимка: Yettel

Yettel (нали знаете, че Telenor се ребрандираха) има две доста яки предложения специално за вас. Тийн плановете им – от 25.99 и 19.99 лева на месец са точно за вас. Специално този от 25.99 е буквално фрашкан с мегабайти – 6000 на месец за целия период на договора и по 10 000 месечно в платформите за чат, музика и видео. Разполагате също и с 2000 минути за разговори в България и зона ЕС, както и с възможността за добавяне или подаряване на допълнителен трафик към различни приятели, които са също на Yettel.  И за последно оставихме най-доброто – дигитални услуги по избор. Можете да си избирате между HBO Max, Deezer, iZZI и още няколко, които може да сменяте всеки месец – според интересите.

f
Снимка: Yettel

И преди да сте попитали дали плановете идват с 5G, казваме – е много ясно! Идват с 5G, идват и с опцията да си вземете ново устройство. След това нищо друго не ви остава освен да се забавлявате, да си живеете живота, да откривате нови светове, да се влюбвате и, разбира се, да общувате.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти