Новите готвачи в Hell’s Kitchen: По-добри сме от предишните

Новите готвачи в Hell’s Kitchen: По-добри сме от предишните
Снимка: netinfo

Участниците в новия сезон на Hell's Kichen България вече са се опознали и са готови за голямото предизвикателство, което ги очаква. 

85% от мъжете в новия сезон на Hell’s Kitchen България са неженени, високи атлети с изявени мъжки интереси като лов, дрифт, футбол, и екстремни пътешествия, докато повечето от дамите в шоуто са със семейства и деца.

Сред мъжете изключение от необвързаните прави екзотичният като произход и хоби участник, родом от Египет, който е баща на 5 деца и колекционира екзотични птици.

Всички участници имат завиден професионален опит като готвачи в престижни заведения в България и по света, като един от тях е готвил персонално за Джордж Буш и фамилията му, друг е работил рамо до рамо с Гордън Рамзи, а почти всеки от тях има за редовни клиенти български звезди - от Павел и Венци, през Папи Ханс и Фики Стораро до Васил Найденов и Калин Врачански.

 
Hell's Kitchen - скоро по NOVA

Професионални готвачи влизат в адска кулинарна надпревара под мотото "Заедно като един", където всеки ще се изправи срещу всеки! Hell's Kitchen Bulgaria - скоро по NOVA!

Публикувахте от Hell's Kitchen Bulgaria в Петък, 18 януари 2019 г.

Сред най-интересните ястия, приготвяни от участниците в ресторантите, за които са работили, са емулсия от суджук, биск от боб, бекон в кори от баница и тайландски сладолед с горгондзола. За сметка на това персоналните предпочитания на готвачите са твърдо свързани с българската кухня и простите, но сготвени с чувство ястия като мусака, пълнени чушки, свинско с праз и телешко варено.

След няколко дни интензивна подготовка, впечатленията на участниците от колегите им са полярни и варират от “трудни характери” и “изявени индивидуалисти” до “ние сме най-готиния екип, много по-добри от предишните”.

Това дава ясна заявка, че сезонът определено ще е драматичен, наситен с обрати и битки на характери, а работата на шеф Ангелов да създаде сплотени екипи с изявени лидери никак няма да е лесна.

100% от участниците определят шеф Ангелов като страхотен, изпълва ги с респект и желание да научат нещо от него. Именно неговата личност е и основният им мотив да влязат в Кухнята на Ада.

Hells Kitchen
Снимка: NOVA

Другите два въпроса, на които дават единодушен отговор е, че за всички професионалната им мечта е да отворят собствен ресторант, в който да могат да изявят индивидуалността си като шеф-готвачи и всички до един са дошли с идеята да победят.

Сигурно обаче е, че победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България ще бъде само един, а надпреварата в адската кухня ще бъде истински гореща.

Очаквайте новия сезон на Hell’s Kitchen България от 26 февруари в 21.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в която ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти