Специално

Новият Vivacom 5G смартфон – идеалното устройство за всеки ученик

Vivacom
Снимка: Vivacom

Учебната година започна с пълна сила и родителите вече са осигурили всичко необходимо на своите деца. Освен традиционните пособия обаче, в днешно време всеки ученик се нуждае и от собствен смартфон. Без значение дали ще търсят информация на него или ще го използват за развлечение, подрастващите се възползват активно от безкрайните възможности на умните телефони. За какво още им е необходим смартфонът?

На първо място, за да комуникират със света около тях – в лицето на родители, близки, приятели. Умните телефони предлагат изобилие от опции за свързване като разговори, видеочатове, SMS-и. След разрастването на 5G мрежата в целия свят скоростта на комуникацията е по-бърза от всякога. Една от другите най-удобни функции на смартфоните е наличието на камера, която учениците използват на практика всеки ден. Дали за видеоразговор, дали за заснемане на записки от учебния материал или просто за снимка за социалните мрежи, младежите разчитат изключително на своята камера.

И ако след тази информация се чудите кой е най-подходящият телефон за вашия ученик, ще ви споделим отговора – това е новият Vivacom 5G смартфон. Заради цената му можем да определим устройството най-вече като достъпно, като срещу ниската сума, която давате за него, вие получавате всичко необходимо за едно страхотно 5G изживяване със смартфон, който може да отговори на всички нужди, които имат подрастващите, а и техните родители, в наши дни. Смартфонът идва с три години гаранция и разполага с 6,52-инчов HD+ дисплей, който е достатъчно голям и същевременно се побира лесно в джоба или чантата. Все пак за един ученик е важно да може удобно да пренася своя смартфон.

Vivacom
Снимка: Vivacom

Пренасянето на данни с Vivacom 5G смартфона също няма да е проблем, защото той разполага с 128GB вградена памет и 4GB динамична RAM памет, която може да се регулира спрямо навиците на потребителя. Мощната батерия с капацитет от 5000 mAh пък е гаранция, че вашият ученик винаги ще разполага с достатъчно заряд в своето устройство по време на учебната година.

По-рано стана дума за удобството на камерата. Е, и тук Vivacom 5G смартфонът не разочарова, защото е оборудван с двойна конфигурация от камери с изкуствен интелект – 50 МР основен сензор и 2 МР широкоъгълен, които се справят отлично със заснемането на кадри. За любителите на селфитата пък ще се погрижи предната 5 МР камера.

След всички тези функции, които изброихме, вероятно се чудите каква е цената на този смартфон и дали си заслужава да го купите на своето дете. Отново имаме чудесна новина, защото до 31.10.2023 г. Vivacom 5G смартфон се предлага на лизинг за 24 месеца само за 1 лев на месец при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300, осигуряващ неограничени минути, мегабайти и SMS-и в мрежата на Vivacom.

С Vivacom 5G смартфона вашето дете ще има достъп до най-голямата 5G мрежа в страната* и ще се радва на безкрайна свобода в общуването с абонаментите Unlimited. Устройството поддържа също така технологията NFC за безконтактни плащания директно с телефона, която улеснява драстично извършването на транзакции.

Уверете се, че Vivacom 5G смартфонът е най-подходящото и достъпно устройство за вашия ученик, защото с него получавате бърза комуникация в 5G мрежата на Vivacom, ефективна производителност, надеждна камера и солидна батерия. Вземете всичко това до 31.10.2023 година на лизинг срещу 1 лев на месец за 24 месеца с план Unlimited 300 от Vivacom.

Повече може да разберете ТУК.

* Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 19.05.2023 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти