Иновативно

Нови изгодни комбинирани оферти за интернет, телевизия и мобилен план от Vivacom

Виваком
Снимка: Vivacom

Операторът с най-голямата и най-бързата 5G мрежа, телевизионна платформа EON и супер бърз интернет в първата 10 GIGA оптична мрежа предлага промо оферти за 1 лв. на месец до 3 месеца

25.02.2022 г., София – Vivacom предлага изключително изгодни промоционални оферти, комбиниращи най-добрите си предложения за телевизия, интернет и 5G мобилен план на цена от 1 лев месечно за първите до 3 месеца.

 

Новите предложения на телекома са валидни за нови и съществуващи частни клиенти при сключване на нов 24-месечен договор до края на месец март (или до изчерпване на крайните устройства) и включват неповторимо ТВ изживяване с до 210 канала в популярната ТВ платформа EON, фиксиран интернет в първата и най-бърза 10 GIGA оптична мрежа1 и мобилен план Unlimited 50 5G с включен достъп до мрежата от пето поколение, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®2 . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.3

Потребителите могат да избират между 3 комбинации в зависимост от EON пакета за телевизия и интернет, който предпочитат - EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. И в трите варианта към тях се добавя мобилната тарифа Unlimited 50 5G.

EON LIGHT включва 115+ канала, от които 40+ HD и 5 UHD, оптичен интернет със 100 Mbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 2 месеца, а след тяхното изтичане – за 56,39 лв.

EON FULL включва 170+ канала, от които 55+ HD и 5 UHD, оптичен интернет с 500 Mbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 3 месеца, а след тяхното изтичане – за 61,39 лв.

EON PREMIUM включва 210+ канала, от които 80+ HD и 5 UHD, оптичен интернет с до 1 Gbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 3 месеца, а след тяхното изтичане – за 85,39 лв.

ЕON платформата предлага също много разнообразни функционалности като видеотека с до 15 000 заглавия според избрания план, възможност за създаване на потребителски профили с персонално препоръчано съдържание, архив до 7 дни назад, ЕON Smart App за гледане на различни устройства, както и EON Mobile TV за гледане на телевизор без необходимост от приемник.

Повече информация за новите комбинирани оферти може да намерите на vivacom.bg.


1 Скорости до 10 Gbps в части от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. За техническа възможност и повече информация – vivacom.bg

2 Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

3 Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти