Новата любовна история на Даян Кийтън, епичната експедиция на Джордж Клуни и още (Плейлистът на Edna #39)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►

МУЗИКА

Избягай с него

Хари Стайлс продължава да спасява 2020 г. за своите фенове, този път с петия сингъл от албума си “Fine Line”. “Golden” звучи като идеалното парче за слушане в колата, докато караш срещу златния залез…в инди поп/софт рок песента бившият член на One Direction пее за любовта като противоотрова, а във видеото тича, шофира и се гмурка на воля край Амалфийския бряг.

Нова светлина

Оставаме на „златна“ вълна с поредната порция от новия албум на Палома Фейт. Музикалната колекция на англичанката “Infinite Things” предстои да излезе на 13 ноември, а песента си “Gold” тя описва като „честване на живота“. Кадрите от клипа го доказват, а по време на снимките тя има още един повод за празнуване – по това време вече е бременна в третия месец.

Вълни от носталгия

Класическа доза Сам Смит чуваме в новия му сингъл “Kids Again”. Изпълнителят издаде новия си албум “Love Goes” в петък, а тук ни потапя в сладко-горчива меланхолия по отминалите безгрижни дни, които няма как да се върнат. Мястото на видеото е увеселителния парк на морския Брайтън, където Смит разказва историята за първата любов.

КИНО

Въпрос на оцеляване

След като режисира минисериала „Параграф 22“, Джордж Клуни отново записва присъствие едновременно пред и зад камера. Той режисира новия филм на Netflix “The Midnight Sky”, където ще го видим и в главната роля на учения Августин, който води самотен живот в Арктика. Пост-апокалиптичният сюжет проследява и екип от астронавти, на които героят ще се опита да помогне преди да се завърнат на опостушената ни планета.

Сватбени катастрофи

Романтичната комедия “Love, Weddings & Other Disasters” обединява историите на няколко лица, които ги свързва планирането на сватбени тържества. Сред тях е педантичен организатор и вдовец (Джеръми Айрънс), чиито деца му уреждат среща с незряща дама на неговата възраст (Даян Кийтън). В останалите роли ще видим още Маги Грейс, Джеси Маккартни и др.

Размяна на местата

Дрю Баримор е Кенди Блек – комедийна актриса и любимка на Америка, чийто характер в един момент ѝ печели лоша репутация. За да изчисти имиджа си, под прожекторите се завръща не тя, а дубльорката ѝ (отново изиграна от Баримор), която всички заобикват дори повече. Дали това ще е ново начало за Кенди и ще бъде ли тя готова за него, след като е прекарала достатъчно време, укривайки се от света?

ОЩЕ

До Луната и обратно

Главна героиня в новата рекламна кампания на Chanel за емблематичния аромат му N°5 е Марион Котияр. Френската актриса и носителка на „Оскар“ ни отвежда на едноминутно пътешествие отвъд границите на планетата ни, политайки в танц заедно с балетиста Жереми Белингар, докато звучи кавър на песента “Team” на Lorde. Сред златен пращец и загадъчен блясък от модната къща отново доказват, че парфюмът е в преживяването.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти