Създадено за

Нова карта за шопинг маниаци дава възможност да пазаруваме на разсрочени вноски

Нова карта за шопинг маниаци дава възможност да пазаруваме на разсрочени вноски
Снимка: iStock/Getty Images

С настъпването на ноември навлизаме и в сезона на големите покупки, а първата възможност да се сдобием с нещо, за което мечтаем отдавна, е Черният петък, който е съвсем скоро. В много страни по света, а от няколко години и в България, това е моментът, в който традиционно се предлагат различни стоки на чувствително по-ниски цени.

Ако отдавна сте си набелязали продукт или услуга, от която имате нужда, или пък искате просто да се поглезите, защото шопингът е вашата лична мания, сега е точното време да подготвите списък с желаните придобивки и да се възползвате от намалениятa.

Разбира се, в такива моменти възниква и основният въпрос – как да финансираме тези покупки? Със собствени средства или на изплащане, без да утежняваме месечния бюджет?

Снимка: iStock/Getty Images

Концепцията за закупуване на стоки на изплащане е позната у нас. Тя дава възможност безпроблемно и лесно да се сдобием с желани стоки без покупката им да натоварва непосилно бюджета ни. А още по-удобно би било да имаме карта, която да използваме само за покупки и която ни дава възможност да разсрочваме покупките си на няколко вноски – звучи чудесно, нали?

Очевидно и УниКредит Булбанк са се сетили за същото, защото имат великолепно предложение точно преди Черния петък, с което ще можем да си позволим любими продукти, без да се налага да изваждаме голяма сума накуп.

Снимка: iStock/Getty Images

UniCredit Shopping Card е безконтактна кредитна карта, която дава възможност да разсрочите покупки на стойност, равна или по-голяма от 50 лева на вноски до 36 месеца, а ако изберете опцията за разсрочване на 3 вноски в приложението им за мобилно банкиране – Булбанк Мобайл или на ПОС терминал на УниКредит Булбанк, няма да дължите такса.

Как може да заявите картата?

Можете да я заявите напълно дистанционно в сайта на банката, на телефон 0700 116 60 или в най-близкия офис на УниКредит Булбанк. Картата ще бъде готова в рамките на до 5 работни дни и ще можете да я получите напълно безплатно на удобен адрес в България. След това директно можете да започнете да я използвате по предназначение, за разсрочване на покупки на равни месечни вноски в търговски обекти и онлайн магазини.

Снимка: iStock/Getty Images

Освен това, можете да дигитализирате UniCredit Shopping Card в любимия си мобилен портфейл - Apple Wallet, Google Wallet или дигиталния портфейл за Huawei, така че да плащате с нея директно от телефона.

Пожелаваме ви здрави финанси и приятно пазаруване!

*Материалът е реализиран с подкрепата на УниКредит Булбанк и УниКредит Къснюмър Файненсинг.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти