Нов тренд: Дайте му портокал и вижте дали той ви обича

портокал
Снимка: iStock

Чудили ли сте се дали партньорът ви наистина ви обича? Е, сега една нова тенденция, която придоби популярност в социалните мрежи, може да ви помогне да разберете това.  

Става въпрос за така наречената ,,теория за портокаловата кора”, която напоследък обикаля Instagram и TikTok, тъй като много хора публикуват видеоклипове за нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allisa Rose (@allisarose)

Какво представлява теорията за портокаловата кора? 

Както подсказва името, в тази нова теория или тенденция трябва да помолите партньора си да ви обели портокал. Ако той се съгласи и го направи, това показва, че ви обича. Ако не го направи, това предполага, че не е достатъчно внимателен към вас. 

Това може да звучи като глупав тест, но идеята зад теорията за портокаловата кора е, че ако вашият партньор прави малки жестове за вас, вие имате здрава връзка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Mars (@leximars)

Как се превърна в тенденция в социалните мрежи? 

През последните седмици много хора се убедиха в теорията за портокаловата кора и публикуваха резултата в Интернет. Мнозина също споделиха как партньорите им проявяват грижа към тях по различни начини – като помощ в домакинството или чрез дребни подаръци.  

Отбелязва се обаче, че теорията за портокаловата кора не трябва да се приема твърде сериозно, за да се оцени любовта на партньора. Важно е да отбележим, че всеки има различен език на любовта, чрез който да я получава или изразява спрямо другите.  

Ако вашият партньор откаже да обели портокал вместо вас, това също може да означава, че е имал дълъг и изморителен ден. Да, теорията за портокаловата кора звучи забавно, но тя не трябва да се приема крайно, защото има и други начини, чрез които да разберете дали човекът до вас ви обича истински.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamsen Fadal (@tamsenfadal)

Журналистката Тамсен Фадал сравнява тази теория с друга, която е прочела от доктор Джон и Джули Готман. Тя казва следното: ,,Независимо дали обръщате цялото си внимание, когато споделя нещо с вас или обелвате портокал, ако има нужда. И двете идеи са донякъде еднакви - стремеж към връзка с партньора и готовност да го накарате да се чувства в безопасност” 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти