Специално

Нямате планове за празниците? Ето няколко идеи

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

До Коледа остават буквално няколко дни и повечето от нас вече знаят точно къде и с кого ще прекарат празниците. Други обаче не са толкова организирани или пък напротив – имат планове, но те са насочени към едно различно прекарване на тези дълги почивни дни. Ако се лутате между двете крайности – на традиционното домашно празнуване и нестандартното изживяване, ето нещо, което ще ви помогне да решите.

Най-лесният начин да си подарите различни по емоция празници е да излезете от вкъщи и от свързаните с дома задължения, и си позволите някой друг да се погрижи за комфортното ви изживяване. Комбинирайте с малко забавления и вкусна храна, и ето ви едно леснопостижимо празнично разнообразие. Ако всичко това се намира и близо до дома ви, нещата стават съвсем удобни.

Ще кажете, че толкова хубаво не е на хубаво, но ще ви оборим – когато говорим за комплекс Palms Merkur Royale, със сигурност говорим не просто за хубаво преживяване, а за истински празник за всички сетива. Palms Merkur Royale е комплекс, в който са разположени няколко центъра на забавленията - казино, ресторант и нощен клуб, а всичко това се намира в сградата на Grand Hotel Millenium, в сърцето на София. Комплексът изкушава с разнообразни активности в предстоящите празнични дни, така че всеки може да намери своето преживяване и да му се отдаде напълно и с безгрижие.

d
Снимка: Palms Merkur Royal

В ресторант Taste show Asian cuisine 888 можете да се потопите в най-добрите вкусове и техники от азиатската кухня и да се оставите на шеф-готвачите да ви отведат на впечатляващо кулинарно пътешествие. По време на традиционните Weekend Brunch пък вече можете да дойдете и с децата си, защото в ресторанта по това време има и детски аниматор, както и нови ритуали за събуждане. Всеки брънч освен това ще включва и безплатни уроци по шах от 10 до 12:00ч. с гросмайстор Валентин Луков, така че грабвайте детето и отивайте – вие да се насладите на кухнята, а то – да се забавлява.

d
Снимка: Palms Merkur Royal

„Къде ще си на Нова година?“ е въпрос за един милион долара, а верният отговор е - вечеря в ресторант 888 или ресторант San Remo и невероятна вечерна шоу програма в Club Black & White! Тези, които изберат да посрещнат 2022-ра в комплекс Palms Merkur Royale, ще го направят в компанията на страхотната група Funky Miracle и Миленита, а специалната новогодишна томбола ще внесе нотки на приятна изненада в празничната нощ. Куверти за новогодишната нощ можете да намерите онлайн в сайта на epaygo.bg и ви съветваме да побързате!

Ако пък се чудите къде да разпуснете след тежките коледни трапези, комплекс Palms Merkur Royale отново излиза с неустоимо предложение - коледен концерт в клуб B&W.

На 26 декември, от 23:00ч., можете да продължите да празнувате Коледа в атмосфера с много любов, красива музика и коледен дух, а резервации можете да направите на телефон 0888 00 99 42.

f
Снимка: Palms Merkur Royal

И бъде подготвени за истинско звездно изживяване, защото много популярни личности са фенове както на ресторант 888 Tatse Show Asian Cuisine, така и на San Remo. Енджи Касабие, Дивна, Алекс и Влади, Биляна Йотовска са почитатели на азиатската кухня, а Башар Рахал и Камелия Воче клонят повече към средиземноморската, така че, въоръжете се с лист и химикалка за един бърз автограф.

Оставете задълженията вкъщи и елате да купонясвате по незабравим начин в Palms Merkur Royale.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти