Незаконните схеми на Хю Джакман, завръщането на Бон Джоуви и още (Плейлистът на Edna #8)

Хю Джакман
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Отвъд границите

Четири години след последния си албум Bon Jovi се готвят за издаването на своя 15-ти поред в кариерата на групата. Той ще се казва “Bon Jovi: 2020” и излиза в средата на май, а вече слушаме първия сингъл от него “Limitless”. Клипът, в който мъж и жена бягат от роботизираната си работа в големия град, ясно предава посланието да поемаме рискове, защото животът е повече от ежедневната въртележка.

Размяна на местата

В края на януари стана ясно, че “The Man” ще е поредният сингъл от новия албум на Тейлър Суифт “Lover”. Във феминисткото парче тя разказва за различния начин, по който биха приемали действията ѝ, ако беше мъж, както твърди и извън музиката си. Клипа с текста на песента беше последван от видео с изпълнение на живо от Париж, в което Тейлър успява да завладее публиката единствено със своята китара и глас.

В самотните часове

След два нови обещаващи сингъла – “Heartless” и “Blinding Lights”, дойде време The Weeknd да обяви новия си албум. “After Hours” е с премиерна дата 20 март, а парчето, което дава името на музикалната колекция, е цели 6 минути, които обаче минават неусетно, разгръщайки се в извинение към любимата му (а спекулациите сочат Бела Хадид за лирическата героиня). Ако песента се сдобие с клип, вероятно ще продължи с линията на предишните два, в които The Weeknd се отдава на пороци в Града на греха.

КИНО

Следващ рунд

Трети сезон на научнофантастичния сериал на HBO „Западен свят“ идва повече от година след смесените отзиви от финала на предишната глава. Новите епизоди обаче ще се различават не само заради отсъствието на парка, но и по-последователно разказана история. В сериите отново участват Теса Томпсън, Родриго Санторо и Люк Хемсуърт, към които се присъединяват и нови лица, сред които Венсан Касел.

Училищни схеми

Едно от филмовите заглавия на HBO през тази година се казва “Bad Education” и представя истинският случай на директор от Лонг Айлънд, който през 2006 г. е осъден на 12 години затвор. Причината – източването на милиони от училищата в района. В ролята на Франк Тасоне е Хю Джакман, чието изпълнение Variety нарича „най-добрата работа в кариерата му“. Дали е така, ще се убедим в края на април, когато заедно с австралиеца ще видим още Алисън Джейни и Рей Романо.

Семейни войни

„Човешки капитал“ е римейк на едноименния италиански филм от 2013 г. на Паоло Вирци. В него животът на две семейства от различни класи се преплита заради връзката между техните деца и трагичен инцидент, който никой не е очаквал, а отношенията им ще загрубеят в опити всеки да запази добрата си репутация. Филмът разчита не само на драматична история, но и на имена като Лив Шрайбър, Мариса Томей, Питър Сарсгард, Мая Хоук и др.

ОЩЕ

Обратно в детството

Edna от най-добрите рубрики (или поне най-умилителната) в Късното късно шоу на Джеймс Кордън е тази, в която малки деца влизат в ролята на инструктори, за да показват на водещия и негови известни гости как да танцуват. В залата този път е Джъстин Бийбър, който едва ли е предполагал, че някога ще пробва подобна хореография за някоя от песните си – дори това да е първият му хит “Baby”.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти