Създадено за Next Level

Next Level в Младост 1 и Лозенец - още две нови възможности да бъдеш по-добрата версия на себе си

next level
Снимка: Next Level

Две нови локации станаха част от голямото Next Level семейство, с които залите в София вече наброяват 14. Можете да тренирате в новите клубове в кварталите Младост 1 и Лозенец.

Преди дни на 1100 кв. м площ врати отвори чисто новият клуб в кв. Младост 1, на ул. Йерусалим 1 (сградата на лаборатория Ситилаб). Клубът разполага с обширна фитнес зона, а брандът отново залага на първокласно оборудване от Technogym. С голям капацитет е залата за групови занимания, както и функционалната зона във фитнеса, които предстои да радват феновете на тренировките в групи, развиващи сила, баланс, ловкост и гъвкавост.

Възможността за релакс в сауната на фитнеса със сигурност е още един голям плюс, както и факта, че ползването й е включено в абонаментата карта или като част от посещението с Multisport карта. Паркирането в района също не е предизвикателство, тъй като пред клуба има голяма площ за свободно паркиране.

next level
Снимка: Next Level

Първите закупени абонаментни карти идват с полезни и интересни подаръци, повече за които можете да видите тук.

Малко по-рано към веригата се присъедини и бившият фитнес “Оазис” в кв. Лозенец - ул. Златовръх 44. Познатата локация с ново име и изцяло обновен облик посреща своите отдавнашни клиенти, както и нови фитнес ентусиасти от сърцето на града.

Различните зони за тренировки с Technogym уреди позволяват да се насладите на пълноценна тренировка за цяло тяло или просто да тонизирате организма с бягане в кардио зоната.

“За нас е важно да правим качествената фитнес услуга, която предлагаме, достъпна за повече хора в града. С навлизането в квартали, в които не сме присъствали до момента, вече сме по-близо до домовете и работните места на хиляди активни хора, които изпитват нужда да се грижат за здравето на тялото и ума си.” - коментира Цветелина Трендафилова, изпълнителен директор на Next Level Fitness.

Всеки от по настоящем 14-те клуба на веригата работи с Multisport и Multisport Kids карти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол