Невероятната история на едно бебе и неговото вълшебно наследство

Невероятната история на едно бебе и неговото вълшебно наследство
Снимка: netinfo

Чували сме за какви ли не качества и външни характеристики, които могат да се предадат от родител към дете, но едва ли сте виждали толкова вълшебен семеен белег, който се предава от поколение на поколение.

Не сме сигурни колко голям е шансът всички жени от семейството да имат бял кичур коса на едно и също място, но се обзалагаме, че е нищожно малък. И въпреки това, именно такова чудо се случва в семейство Уорти от Южна Каролина.

18-месечното сладурче Милиана се ражда с точно същия “белег по рождение” като майка си Бриана, който представлява бял кичур в центъра на главата, над челото. Още по-интересното е, че същият “белег” притежават и бабата и прабабата на малката красавица.

Бялата коса е предизвикана от полиоза, състояние, при което липсва пигмент в косата и кожата около нея.

“Не сме сигурни откъде точно тръгва историята на този бял кичур, защото баба ми е била осиновена и не познава биологичните си родители”, споделя майката на Милиана.

Тя разкрива, че тайничко се е надявала дъщеря ѝ да се роди със същия кичур, защото той наистина придава уникален вид на всички жени в семейството.

“Ще накарам дъщеря си да се гордее, че има този уникален отпечатък върху себе си и всеки ден ще ѝ повтарям, че е невероятно красива с него.”, заключва гордата майка.

Разгледайте галерията ни и вижте снимките на това уникално момиченце.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти