Несъвършенствата на Селин Дион, Де Ниро и Пачино между приятелството и дълга, и още (Плейлистът на Edna #37)

Селин Дион
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

За куража от недостатъците

Шест години след последния си англоезичен албум Селин Дион се готви за новия си “Courage”, който излиза на 15 ноември. “Imperfections” е първият сингъл от него, а черно-бялото видео допълва посланието на нежната поп песен за обичта към себе си въпреки недостатъците. В края на клипа Селин остава без грим, каквато обаче едва ли ще я видите по време на световното ѝ турне догодина – България отново няма да е част от него, но за по-запалените най-близката дестинация е Букурещ.

Сладка болка

Наташа Бедингфийлд е един от най-разпознаваемите гласове от началото на хилядолетието, който не бяхме чували с нещо ново от близо десет години. През лятото обаче англичанката издаде албума “Roll With Me”, а с енергичното “Kick It” разказва за сладките и горчиви страни на edna връзка, която изисква усилия, за да спасиш.

Между минало и настояще

След като през 2012 г. от Сленг продължиха под името SLNG с вокалист Владимир Михайлов (който преди това беше в Сафо), през изминалата седмица групата представи новия си сингъл „Бели петна“. Той ще бъде част от третия им албум, който се очаква да излезе до края на годината. Интересното допълнение в рок парчето е рапърът Bobo, а в клипът участва и синът на Владимир – Зари.

КИНО

Мафията срещу народа

Новият трейлър на „Ирландеца“ повдига още завесата на действителната гангстерска история от 60-те. Когато профсъюзният лидер Джими Хофа (Ал Пачино) става неудобен за шефовете на Франки Ширан (Робърт Де Ниро), наемникът ще трябва да изпълни служебния си дълг, макар Хофа да му е приятел. След първите прожекции на филма критиците вече го наричат „шедьовър“ и „един от най-добрите на Скорсезе“.

Конкуренцията продължава

Един от сериалите на новата платформа Apple TV+ си представя, че космическата надпревара между СССР и САЩ не спира след кацването на първия човек на Луната. „За цялото човечество“ ни среща с изцяло женски екип астронавти, сформиран от НАСА и изпратен на мисия в Космоса. Изглежда, че от продукцията залагат на човешките истории вместо на популярни имена, а колкото и политкоректна да изглежда, се надяваме, че това няма да ѝ попречи да бъде интересна.

Разбити сърца и стари приятелства

Друга стрийминг платформа – Hulu, е насрочила за ноември премиерата на сериала “Dollface”. В него Кат Денингс е Джулс, която се възстановява от раздяла след дългогодишна връзка. Един ден вселенската магия я отвежда сред другите ѝ изоставени приятелки, които е пренебрегвала заради половинката си. Изпълнителен продуцент на комедията е Марго Роби, а в сериала участват още Шей Мичъл, Горан Вишнич и др.

ОЩЕ

Блясъкът на „Еми“

Наградите „Еми“ са телевизионните „Оскар“-и и макар да не предизвикват същото световно вълнение, те са повод да се зарадваме за признанието към свой любим сериал или да намерим новия си такъв. Победителите на тазгодишната церемония станаха ясни преди седмица, но можем да запазим момента още малко с това видео на сп. “InStyle”, което ни показва най-добре облечените гости от глава до пети.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти