Специално

Нещата от живота на "Пес патрул", които възрастните не разбират

4
Снимка: gettyimages

„Никоя работа не е твърде голяма, нито едно кученце е твърде малко!” – рефрен, познат на малки и по-големи почитатели на култовата анимационна поредица „Пес патрул”. Райдър  и шестте му кучета – Маршал, Ръбъл, Чейс, Роки, Зума и Скай, решават всички проблеми (обикновено предизвикани от възрастни). У порасналите фенове анимационната поредица, която в България се излъчва от EON Kids – част от ТВ платформата на EON, оставя някои въпроси. Канадското списание Today’s Parent класира темите, които остават загадка за възрастните, следящи анимацията.
 
Кучетата, които изпълняват всички обществени функции
 
В измисления град Адвенчър Бей няма полиция, пожарна станция, авиокомпании, брегова охрана или строителни бригади. Няма нужда от всичко това, когато Райдър и шестте му кучета са насреща.
 
Финансирането на отряда
 
Цените на имотите в големите градове са доста високи. В такъв случай не е ясно как момче като Райдър може да си позволи да живее в контролна кула с хубава гледка. Освен това домът му е оборудван с модерна техника, асансьор и страхотна пързалка. Всички герои карат свои собствени луксозни превозни средства и имат шофьор – Робо Дог, който може да управлява както автобус, така и самолет.
 
Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Ветеринар или гримьор?
 
Докато Райдър и питомците му са заети да пазят Адвенчър Бей, най-добрата приятелка на момчето – Кейти, съвместява две наглед несъвместими професии. Тя е и лекар, и гримьор в местния салон за домашни любимци. Но дали Кейти наистина е ветеринар, при положение че по-голямата част от времето ѝ минава в къпане на животни?
 
А къде е училището?
 
Въпреки че възрастта на Кейти и Райдър не с споменава в поредицата, те изглеждат като тийнейджъри. Но защо не ходят на училище?
 
Образите на възрастните
 
Детските филмчета трябва да са забавни. А хумористичните образи на възрастните са особено смешни за малките. Вероятно затова жената кмет в "Пес патрул" е вечно в истерия и създава комични ситуации, защото често е паникьосана. Г-н Портър пък е безразсъден шофьор.

В крайна сметка може да направим извод, че Адвенчър Бей е мястото за бягство на децата от досадните им задължения и градът, в който може да поживеят виртуално, без да спазват -някои правила. Шеговитото заключение на Today’s Parent: без родители може да имате колкото си пожелаете кучета, да играете видеоигри бекрайно и дори сами да управлявате цял град.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на 
EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти