Нека сезонът на сериалите започне сега!

Нека сезонът на сериалите започне сега!
Снимка: netinfo

Веселина Тодорова

Септември е месец на новото начало, независимо дали става дума за училище, работа или забавления. След няколкото кратки летни месеци, изпълнени с много морски емоции, идва ред на забързаното ежедневие.
Но за любителите на сериали този месец въплъщава рая, тъй като през него обичаните от тях филми отново ще оживеят на малкия екран или на монитора на компютъра.

Само един ден ни дели от премиерата на трети сезон на "Дневниците на вампира". Заглавието с чаровната българка Нина Добрев стана любимо не само на нежната половина от зрителите, но и на мъжката част.

В първия епизод, който ще бъде излъчен на 15 септември по канал CW, ще проследим как протича рожденият ден на главната героиня Елена Гилбърт, която е изправена пред неизвестността, обвила любимия й Стефан. Както и се предполага, тя ще се опре на Деймън, който ще се опита да я предпази от всички лоши неша, които биха могли да й се случат. Интересно до къде ще доведе това и дали липсата на Стефан ще тикне Елена към прегръдките на влюбения в нея Деймън.

Следващата интересна премиера е на ситкома "Как се запознах с майка ви". Тази година от CBS са решили да ни зарадват, като ни предложат и бонус серия, която ще се излъчи на следващия ден след премиерата, която е насрочена за 19 септември.

Началото на седмия сезон ни връща в момента, в който Тед и бъдещият младоженец Барни си припомнят за събитията от сватбата на Пънчи и новината на Лили и Маршал. Голямата питанка обаче е коя е мистериозната бъдеща съпруга на любимия на повечето от нас рус разбивач на женски сърца, въпреки че още в първия епизод ни показват, че Робин иска да си признае чувствата пред него. Може би тя е булката? Може би има голяма вероятност да научим и коя е майката на децата на Тед...

Още същата вечер, веднага след премиерата на "Как се запознах с майка ви", ще се състои и дебютът на Аштън Къчър в култовия комедиен сериал "Двама мъже и половина". Няма как да не се запитам как ще се отрази липсата на чичо Чарли върху рейтинга на ситкома. Може би Аштън ще се окаже достоен заместник... или ще сложи началото на последния сезон на сериала.

19 септември се оказва доста натоварен ден, тъй като за тогаваса определени и премиерите на още два гледани в България сериали - "Хавай 5-0"и "Касъл". Екипът на първия сериал е подготвил една изненада за феновете на вече завършилата поредица "Изгубени". Тери О'Куин, познат повече като Джон Лок, ще се появи в първата серия от втория сезон. Може би в този сезон ще видим и други познати лица от "Изгубени".

Три дена по-късно, на 22 септември, за пореден сезон стартира комедийният сериал "Теория за големия взрив"(пети сезон), както и драмата "Анатомията на Грей" (осми сезон). Бонус серията ще бъде излъчена на следващия ден след премиерата.

23 септември е запазен за "Свръхестествено". В седмия сезон братята Уинчестър ще трябва да се изправят пред непознат враг, срещу когото нямат никакво оръжие. Изхождайки от трейлъра обаче този враг май няма да е толкова неизвестен.

На същата дата им правят компания премиерите на втория сезон на "Никита" и четвъртия сезон на"Експериментът".

Осмият сезон на "Отчаяни съпруги" започва два дена по-късно - на 25 септември. Този сезон ще мине под мотото "Целуни ги за сбогом," тъй като това е и последната ни среща с дамите от "Уистериа лейн".

На 26 септември е началото и на петия сезон на "Клюкарката". В новия сезон ще видим как се справят героите от Горен Ийст Сайд в меката на киното Холивуд.

Като за финал мога само да кажа, че е време да приготвяте пуканките и да се паркирате пред телевизора/монитора.

Освен вече утвърдените заглавия, тази есен отново ще станем свидетели и на няколко премиери, които имат потенциал да предизвикат интереса на зрителите, както направиха сериалите "Изгубени", "Кварталът на богатите", "Досиетата Х" или "Герои".

За съжаление, няколко от фаворитите ми така и нямаха късмет да получат желаното "да" за следващ сезон, но все пак няма как да подмина началото на две/три от споменатите по-горе заглавия. А вие коя премиера очаквате с най-голямо нетърпение?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти