Създадено за eBag

Не сте напазарували навреме? Имаме решение за вас

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Хей, усетихте ли? Най-дългоочакваното време от годината вече е тук! След месеци на ранно стъмване, студ и вятър вече можем спокойно да стоим с часове навън и да се радваме на живота – в компанията на приятели, деца, кучета и всичко друго, което ни прави щастливи.

Лятото наистина е най-социалният сезон, в който се прибираме у дома късно и нямаме време за никакви домакински дейности и ако случайно сме пропуснали да напазаруваме през деня, се оказваме... пред празен хладилник. Всеки от нас е имал подобно преживяване и знае колко е неприятно да нямаш нищо за похапване вкъщи, а най-близкият денонощен магазин да е на километри, а на теб да не ти се излиза изобщо. 

Честно казано, вече нямаме право да изпадаме в такива неудобни ситуации, защото магазинът отдавна вече е не само физическо място, на което трябва да идеш лично, а виртуално пространство с огромен избор в телефона ти. Името му е eBag и той наистина е твоят личен супермаркет, в който има всичко – от хранителни продукти до различни напитки и козметика.

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

И ако това ви звучи твърде обикновено, представете си следния сюжет – излезли сте след работа с децата и приятели в парка. Часът е 18 и през главата ви минава ужасяващата мисъл, че вкъщи няма нищо за ядене. Може би парче риба от оня ден... Не, котката май го омете. Няма плодове, няма хляб, няма кисело мляко, няма нищо, от което да сглобите прилична вечеря. А децата не търпят такива неща и няма как да им обясниш, че една вечер ще ядат бисквити или просто ще си легнат гладни, нали?

Ето това е моментът, в който споменът за eBag избухва с пълна сила и се хващате за телефона като удавник за сламка. „Деца, какво искате за вечеря?“, казвате с уверения глас на човек, който има поне две тенджери с манджа вкъщи, и започвате да поръчвате – пресен хляб, кашкавал и масло за едни бързи сандвичи, смути от манго и ананас и няколко сайдера за родителите, че и те са хора, избирате час на доставка – о, уау, може до 23.00 часа, и готово, вечерята е осигурена. Разходката може да продължи пълноценно и безгрижно, вместо непрекъснато да си гледате часовника и да крещите „Айде да си тръгваме, че ще затвори магазинът и няма да се яде тая вечер!!“

Защото, знаете ли - вече няма значение кога затваря магазинът. Няма значение дали сте на кино, на работа, пътувате или просто си почивате на някоя пейка и блеете в небето – ако искате вкъщи да ви чакат продукти за ледено мохито, трябва да отделите точно 3 минути, за да си ги поръчате и те ще ви чакат пред вратата в уречения час.

d
Снимка: eBag

Ама забравили сте, че ви се яде и шоколад или че нямате прах за пране, а този куп дрехи в стаята няма да стане и сам да се изпере? Няма проблем – влизате във вече направената си поръчка и добавяте и забравените продукти, стига да има 4 часа до избраното време за доставка. Детето иска мюсли и сладолед, а се намирате на Алеко, за да търсите прохлада? Достатъчно е само да имате интернет, друго не ви трябва – поръчвате от eBag и това е. Може би сладоледът ще се озове в къщата ви дори по-бързо от вас, в часа, в който вие сте посочили. Плодовете и зеленчуците са поставени в биоразградима торбичка, а продуктите в хартиена, която може и да върнете на доставчика за рециклиране.

Фермерски продукти, козметика, формички за лед, прясна мента, мокри кърпички, картофи или прясно изпечен хляб – отговорът е „Да, в eBag има всичко!“. И може да е при вас в следващия свободен слот за доставка, който ще видите в сайта, където и да се намирате в София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Перник и на много други места, които можете да проверите с един клик в eBag.

И ето че вече нищо не ви възпрепятства да прекарвате летните нощи с чаша студен коктейл и вкусна вечеря, осигурена буквално за нула време, при това – без да си мръднете пръста. Е, не е точно така - мръднали сте го, но само колкото да добавите продуктите в количката и да ги поръчате, но това може наистина да се случи и с един пръст. „Е, няма такъв супермаркет!“, ще каже някой, перифразирайки популярния виц, но ние всички знаем, че има - и името му е eBag. Наздраве!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти