Не ме занимавай с твоите глупости!

Не ме занимавай с твоите глупости!
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

„Жена, не ме занимавай с твоите глупости” е изречението, което дамите по-често трябва да чуват от мъжете. 

Не сте съгласни с мен? А съгласни ли сте, че жените всячески се опитват да направят от мъжа си… жена? Ако имаме разминавания по този въпрос, нека ви задам няколко въпроса, над които да разсъждаваме заедно.

Защо, по дяволите, правите всичко възможно мъжът ви да бъде в емоционалното състояние като вашето? Когато гледате заедно филм, винаги се учудвате, че човекът до вас запазва хладнокръвие и не се разплаква дори в най-тъжния и романтичен момент в сюжета, както правите вие. След това обвинявате мъжът, че, видиш ли, нищо вече не правите заедно.

А вие, мили дами, запознати ли сте с мъжкия кодекс? В него изчерпателно е изброено, че единствените моменти, в които мъжете могат да плачат, са при загуба на пари след поражение на любимия отбор и когато са ударили колата на шефа, която са взели без неговото знание.

Защо, по дяволите, когато някой ваш приятел има рожден ден, започвате да досаждате с темата за избор на подарък?

Дори вменявате тази задача изцяло на мъжа до вас, а като оправдание за това използвате думите, че само мъж би избрал подходящ подарък на друг мъж. Да, ама не! Мъжете никога не се вълнуват относно подаръците, когато някой има празник.

Да не говорим, че когато става въпрос за мъжете, никой от тях и не очаква подарък, най-малко пък подарен му от друг мъж. Моля ви, уважаеми дами, не въвличайте силния пол във вашия безинтересен и досаден свят, когато някой има рожден ден и сте решили, че трябва да му се купува нещо!

Защо, по дяволите, се бъркате, където не ви е работата, като се правите, че харесвате и разбирате някакъв спорт, с надежда така да получите малко мъжко внимание? Ако не знаете, ще ви кажа, че жените, които заявяват, че обичат спорта, мъжете ги третират като шпиони.

Е, освен в случаите, в които мацките демонстрират задълбочени познания за играта и могат да пият колкото другите зрители на спорта. Но това са само изключенията, които потвърждават правилото, че жените само досаждат, опитвайки се да се докарат пред мъжете, нахлувайки в тяхната територия, каквато в спорта.

Защо, по дяволите, се опитвате всячески да накарате мъжете си да пият блудкави плодови коктейли с вас? Кой нормален мъж пие коктейли, да не говорим за плодов? Мъжете пият само твърдо, а ако се прави компромис с това, то компромисът е единствено с бира. Много бира.

Допустимо е мъж да пие плодов коктейл, само когато се пече на плажа с минимум две жени супермодели по бански и при условие, че му го сервира трета, гола до кръста, и то безплатно. Същото се отнася и за салатите с киноа, нисковъглехидратни плодовете, мюсли с фибри и нискомасленото мляко. 

Защо, по дяволите, защо?

По-добре не занимавайте мъжете с женските си глупости.

Оставете ги да бъдат мъже!

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Женските празници умряха! Да живеят жените!

10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 2)

10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 1)

Мъжете не искат жени, а робини!

Струва ли си да се преклониш пред жена? Да!

Ругайте повече, за да ви бъде щастлива годината

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти