Създадено за Lilly Drogerie

Не чакайте коледната суматоха – вземете подаръци за всички още сега! Вижте нашите страхотни идеи.

Не чакайте коледната суматоха – вземете подаръци за всички още сега! Вижте нашите страхотни идеи.
Снимка: iStock/Getty Images

Не може да отречем, че този ноември прилича леко на март – един ден сме с къс ръкав, на следващия танцуваме в дъжда с палто, но какъвто и да е климатът, ноември си е ноември. Коледната украса започва малко по малко да краси улици, сгради и магазини така, че да ни е празнично, без да усещаме задаващата се лудница и еуфория покрай избора на подаръци за празничния ни списък.

Ако може да ви посъветваме нещо, за което после ще ни благодарите, защото ще ви спестим както нерви, така и време, то е да започнете да пазарувате за Коледа още от сега. И, ако все пак не сме успели да ви убедим с доводите за времето и нервите, то със сигурност ще успеем с намаленията.

Снимка: iStock/Getty Images

Тъй като редовно се отбиваме в най-близката ни Lilly Drogerie и на сайта им ще ви подшушнем, че сега може да съчетаете ежедневния шопинг за битови продукти с избора на подаръци, защото изкушаващите предложения валят по-обилно и от ноемврийски дъжд. Освободете място вкъщи и вижте върховните предложения за подаръци, за да сте в пълна готовност, когато суматохата настъпи и да си почивате вкъщи, докато всички трескаво търсят подаръци в последния момент.

Подаръци за него

Вечната класика – козметиката

Този комплект определено грабна окото и сърцата ни и то не само заради невероятната си цена, а и защото обожаваме аромата на Old Spice. За по-малко от 20 лв. получавате невероятния OLD SPICE CAPTAIN Комплект със стик 50 мл, део-спрей, 150 мл и душ гел 250 мл! Old Spice Captain Deodorant Stick е свеж стик, който осигурява 48-часова защита от изпотяване и неприятни миризми. Той е предназначен за господата, които живеят динамичен начин на живот, но не желаят това да се отразява и върху облеклото им.

Снимка: Lilly Drogerie

Благодарение на специалната му технология, мъжете се наслаждават на аромата му през целия ден, без да имат петна по дрехите, а формулата му се бори с бактериите, които причиняват лошите миризми. Old Spice Captain Shower Gel е едновременно предназначен и за тялото, и за косата на мъжете. Страхотно, нали?

Той ефективно премахва замърсяванията, оставяйки след себе си мъжествен аромат и дълготрайно усещане за свежест. Old Spice Captain Deodorant Body Spray е висококачествен спрей-дезодорант за тяло, който също притежава характерния мъжествен аромат, каращ дамите да се чувстват приятно зашеметени. Страхотната му формула действа моментално, щади кожата и не оставя следи върху дрехите. С две думи – перфектно трио, които не тежи на бюджета ви!

Подаръци за нея

Хитът на сезона – отброяване на дните до Коледа

Адвент календарите добиха особено голяма популярност през последните години и макар и да не са точно коледен подарък (по-скоро са пред-коледен), всички ги обожават, защото са изненадващи, практични, масивни, а продуктите вътре надхвърлят стойността си, ако ги купувате отделно.

Снимка: Lilly Drogerie

Влюбени сме в този приятел от Wooden Spoon, който съдържа цели 24 изненади, за да имат любимите ви хора (а защо не и вие самите) не просто подарък за Коледа, а подарък за всеки ден до Коледа! Няма да ви издаваме какво има вътре, за да се изненадате сами, но ще ви кажем, че масивната кутия съдържа продукти с марка Wooden Spoon в пълен размер и за пътуване, както и брандирани аксесоари.

Ако пък държите да знаете съдържанието, на опаковката е изписано подробно. Важно е да знаете, че този продукт може да бъде закупен само онлайн.

Заповядайте смело в страната на изненадите, където ви очакват находки с до -40%! Открийте любими продукти за ежедневието и зашеметяващи коледни подаръци и за дами, и за господа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти