Нажежени страсти по шотландски

Нажежени страсти по шотландски
Снимка: Orange Books

В началото на следващата седмица на книжния пазар у нас ще се появи дебютния роман на Саманта Йънг "Дъблин Стрийт".

Книгата е издадена от издателство "Orange Books" и е абсолютен бестселър на "Ню Йорк Таймс".

Писателката Саманта Йънг е на 27 години, родом от Стърлингшър, Шотландия. 

След като завършва Единбургския университет, Саманта се завръща в Стърлингшър, където прекарва щастливо дните си в писане за хора, с които държи останалите да се запознаят, и за светове, които непременно да посетят.

Написала е повече от десет романа за юноши в стил "градско фентъзи", когато решава да направи големия си скок към съвременен любовен роман за възрастни с творбата си "Дъблин Стрийт".

Книгата е бестселър № 1 на "Ню Йорк Таймс" и наскоро бе преиздаден от "Пенгуин" САЩ. "Дъблин стрийт" полага началото на нова трилогия, която ще плени читателите на "Петдесет нюанса сиво" и поредицата "Кросфайър".

А ето какво се крие по страниците на книгата...

Джослин Бътлър в продължение на години се крие от миналото си. Но сега всичките ѝ тайни ще бъдат извадени наяве... Тя е сирак, изгубила е семейството си като тийнейджър вследствие на автомобилна катастрофа.

Местена от едно в друго приемно семейство, тя решава да затвори сърцето си и да не допуска близки отношения с никого. След гимназията Джослин заминава за Шотландия да учи в Единбургския университет и заживява там за постоянно.

След като нейната съквартирантка и най-близка приятелка Риан се премества в Лондон, Джос си търси ново жилище и се влюбва в луксозен апартамент на Дъблин Стрийт.

Джос почти не е докоснала голямото си наследство, поради чувството, че парите са омърсени от загубата на семейството ѝ, но решава да прибегне до тях, за да плаща високия наем за апартамента.

Новата ѝ съквартирантка е Ели Кармайкъл, аспирантка, чийто брат (и собственик на имота) е Брейдън Кармайкъл, заможен предприемач в Шотландия.

Брейдън е свикнал да получава това, което желае. Ето защо първоначалната му настъпателност отблъсква Джослин, карайки я да го счита за богат женкар.

Ала след като седмици наред се борят срещу взаимното им привличане, Брейдън предлага приятелска връзка с бонуси и без ангажименти.

Истината е, че упоритият шотландец си е наумил да я опознае истински до дълбините на душата ѝ.

Книгата ще е на пазара от 18 февруари.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти