Наръчник за жени: Как да преживееш световното това лято

футбол
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Гол, топка, корнер, дузпа, врата, греда, съдия! Ето тези думички ще чуваме все по-често след днешния ден, когато започва кое? Световното по футбол! Както мъдрецът е казал - една жена и добре да живее, на всеки 4 години идва световното. О, жени, треперете, затваряйте се в кухните и си запушвайте ушите, защото денят на страшния съд иде...

И какво друго ще ви остане на вас тогава, освен да избягате на село и да прекопаете градината 53 пъти. Или пък да излизате по баровете с приятелки и да пиянствате до насита - то джин и тоник, то апероли, то мохито... лято е, отпусни му края!

футбол
Снимка: Thinkstock

Може да започнеш да плетеш и вълнените чорапи за зимата, че ей го на, сега се е изтърколило лятото и ще започнат студовете. Друга чудесна алтернатива е да отидеш на Слънчака по женски, само се оглеждайте за Валери Симеонов и не вдигайте много шум.

Изобщо плюй си на петите дойде ли 14-ти, защото в противен случай си обречена да правиш салати до припадък, да носиш студени бири, да наливаш ракии, да се примириш, че в хола ти постоянно ще присъстват няколко коча, които крещят срещу телевизора или крещят на теб, ако случайно застанеш пред телевизора.

футбол
Снимка: Thinkstock

Приготви се да бъдеш по-тиха от водата и по-ниска от тревата, никога не питай какво е това "засада", не изричай в никакъв, ама в НИКАКЪВ случай фразата "Спокойно де, това е само някаква си игра".

Шегувам се, шегувам се... Реално световното изобщо не е края на света и е време да го разберем, нали сме готини мацки. Просто се остави на вълнението да завладее поне малко и теб, макар и България да не е участвала на Световно първенство по футбол от има няма 20 години.

футбол
Снимка: Thinkstock

Избери си отбор, който да подкрепяш от началото до края - дали ще е заради някой симпатичен футболист в него или защото просто харесваш държавата, няма значение. Отвори си една студена бира, седни до твоя човек и неговите кочове на дивана (те са добри момчета), хапни си чипс или си направете барбекю, разпусни с един мач след дългия работен ден и ще видиш как всъщност е готино, когато светът е футбол! А и няма нищо по-хубаво от това да си покрещиш срещу телевизора - ехоо, безплатна терапия на нервите.

футбол
Снимка: Thinkstock

Така че, зареждай хладилника с бира, палете барбекюто и се насладете на Световното заедно с половинката - все пак е само веднъж на 4 години. През останалото време винаги можеш да го накараш да гледате "Тетрадката" отново.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти