Наръчник за перфектното посрещане на Нова година

Наръчник за перфектното посрещане на Нова година
Снимка: netinfo

Всяка година в началото на есента един въпрос започва да ви преследва, а вие така деликатно и умело да бягате от него, докато в един момент той просто ви застигне буквално – няколко дни преди новогодишната нощ – „Как ще посрещнем Нова година сега?!“

Едва тогава осъзнавате, че почти всичките ви приятели вече имат планове, посрещането на новата 2018 година в чужбина някак не е по-джоба ви, особено ден преди да я посрещнете, навсякъде всичко е резервирано, в дома ви цари мини апокалипсис след Коледните празници и…. (това изречение може да стане доста дълго, но нека не изпробваме издръжливостта на скрола на мишката ви).

За да не се окажете в подобна ситуация дни преди посрещането на Новата година, има няколко лесни и добри съвета, които ще са ви доста полезни, за да не изпаднете в паника в навечерието на празника.

Снимка: netinfo

В наръчника за перфектното посрещане на 2018 година преди всичко стои най-важният съвет – подготовката, независимо къде ще посрещнете Нова година, да започне по-отрано. Това ще ви спести не само главоболия, но и доста пари, защото предварителните резервации или покупки винаги са по-изгодни от тези в последния момент, когато почти всичко е изчерпано или заето. В началото на декември може да решите дали ще посрещнете Нова година в България или ще заложите на екскурзия извън страната за няколко дни. Офертите и за двата варианта са много, вие решавате къде ще отворите шампанското и ще дадете път на 2018 година.

След като вече сте избрали в страната или не, може да изберете локацията – набележете няколко града, в които искате да бъдете и вижте какви са опциите за посрещане на Нова година там. Може да бъдете на ресторант или хотел, а защо не и вила или къща за гости с голяма компания? И не забравяйте, че ако изберете първото, няма да се притеснявате за храна, пазаруване и като цяло никакви битови задачи – ще се отдадете на пълно забавление и приятни емоции.

Снимка: netinfo

Следващата стъпка е с кого искате да изпратите 2017 и посрещнете 2018 година. Важно е да знаете колко голяма ще бъде компанията, с която ще сте – дали ще споделите романтична новогодишна почивка с половинката си или пък ще си организирате шумен уикенд с приятели.

Перфектното посрещане на Нова година може да бъде възможно и в дома ви, но отново трябва да помислите за това по-отрано. За да бъде приятна обстановката, е добре да направите цялостно почистване на дома, да подсигурите комфорт за гостите, защото надали ще е приятно да се окаже някой без прибори или стол в последния момент. Броят на гостите е от особено значение, за да избегнете неловките ситуации. Ако не искате върху вашите плещи да падне цялото приготвяне на новогодишното меню, винаги може да се възползвате от новогодишни предложения за част от него – особено ако не сте сигурни в кулинарните си умения (защото все пак – не става само със забавление, трябва и ядене).

Снимка: netinfo

След като вече сте избрали своето новогодишно забавление къде и с кого ще бъде – ви остава само да се насладите на последните дни от 2017 година. Е… добре, може би за женската аудитория остава и изборът на тоалет, прическа и маникюр.

А вие къде искате да посрещнете Нова година?

Ако все още нямате идея къде ще посрещате празниците, нека ви представим няколко свежи предложения за Коледни и Новогодишни пакети в България и чужбина, от които можете да се възползвате и в последния момент ►►►

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти