Специално

Направи добро за семейство в нужда!

mate kitchen
Снимка: Мate Kitchen

За четвърта поредна година фондация MateKitchen и кулинарната платформа Mate Kitchen организират благотворителната инициатива „Да подкрепим семейство в нужда“ и ще зарадват едно българско семейство с пълен бус с хранителни продукти, напитки и подаръци. 

„В предходните три издание на кампанията във фокуса на вниманието ни бяха многодетните семейства. Тази година, белязана от непосилно увеличение на цените, катаклизми и несигурност, нейният обхват се разширява и този път търсим семейство в нужда, без оглед на това дали и колко деца има“, коментира основателят и изпълнителен директор на Mate Kitchen Мила Кръстева. 

Тъй като много семейства отговарят на това изискване, от Mate Kitchen се обръщат за помощ към своята аудитория във Facebook и Instagram. Всеки, който познава такова семейство, може да разкаже за него в рамките на кампанията. Благодетелят ще бъде избран на лотариен принцип, след което от екипа на фондацията ще се свържат с него, за да им каже при кого и защо да доставят пълния бус с хранителни продукти. Специалната доставка ще пристигне до местоназначението си преди празниците, за да бъдат те малко по-спокойни, светли и изпълнени с надежда. 

„За 4 години нашата малка и лична инициатива, на екипа на Mate Kitchen, прерасна в наистина голяма кампания, която вече организираме в партньорство с „Нетинфо“. Благодарение на широкия отзвук, който тази проява на добротворчество получи, зад нас и тази година застават едни от най-големите компании, които работят на българския пазар. Искам да изразя специални благодарности към благодетелите, без които това не би било възможно в такъв мащаб Това се „Белла България“, „Крина“, Olympus, Coca-Cola, „София Мел“, Nestle, „Юнилевър“. Peugeot България ни предоставят бус и гориво, с които да занесем всичко на семейството, което ще изберем. Някои от тези компании ни подкрепят не за първи път. Няма как да бъда по-щастлива и признателна“, споделя Мила Кръстева.  

Както и в предишните три години, доставката ще бъде документирана, за да се избегнат всякакви опити за злоупотреби. 

Доброто ражда добро! Споделете, за да достигне до повече хора!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти