Най-смешното сутрешно шоу в българския ефир навършва 13 години

Стартер
Снимка: Стартер

Стартер - най-смешното сутрешно шоу в българския ефир навършва фаталните 13 години на 27 февруари и традиционно ще празнува нетрадиционно!

Тази година ефирът ще бъде излъчван пряко от бензиностанция Shell Изток на бул. Цариградско шосе (посока Пловдив) в столицата - любезен домакин на празника.

Между 7 и 11 часа сутринта на 27 февруари слушателите на БГ РАДИО ще стaнат част от ефирния празник, заедно с любимите български звезди, интересни гости и верни приятели и фенове на Симеон и Богдана, които са споделяли с тях тези 13 години смях в ефира.

Тържеството ще уважат Мастило, Криско, Поли Генова, Деси Бакърджиева, Жана Бергендорф, новият X Factor на България – Славин Славчев, Нора, Криста, Маги Джанаварова, Люси Сланева, както и Лео, и диетологът Ипократис, които вече са част от екипа на БГ РАДИО и имат свои постоянни рубрики в ефира.

И тъй като един рожден ден не може да мине без изненади, екипът на Стартер е подготвен с тях - Вики от Мастило е обещала да направи нещо доста нетрадиционно, а какво точно е то, ще научите на 27 този месец.

Боги и Симо, които са едни от авторите в "Колонката на" на Edna.bg, разкриха и темата на празничния Минидебат - Кой изкарва по-лесно шофьорска книжка – мъжете или жените?

В спор заедно с тях ще влязат и популярни български лица с бензин в кръвта, които ще разкажат за някои от най-интересните си приключения на пътя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти