Най-обичаните лекари в България бяха отличени от Мисия Супердок на изискана церемония

Мисия Супердок
Снимка: Superdoc.bg/Vedra International

В свят, в който се раздават всякакви награди за изкуство и бизнес, често пъти без статуетка и признание остават най-значимите лица, от които буквално зависи животът ни.

Не говорим за родителите ни, отговорни не само за нашето зачеване, но и превръщането ни в достойни хора. Става въпрос за тези, работещи заедно с тях за нашето добро здраве, което на теория ценим най-високо, но и приемаме за даденост.

Това са безценните за нас лекари и именно на тях беше поверена главната роля по време на красивата церемония, на която за трети път бяха раздадени наградите Мисия Супердок. Проектът е дело на платформата superdoc.bg в партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и цели да отличи най-обичаните от пациентите медици за отминалата 2022 година.

Гала-вечерта се проведе на 9 юни в изисканата обстановка на Централен военен клуб в София и включваше концерт на камерен вокално-инструментален ансамбъл „Tutti soli” с диригент проф. д-р на изкуствата Виржиния Атанасова. Изпълненията на барокова музика допринесоха за елегантния дух на вечерта, а след края на музикалните изпълнения започна и същинската част – церемонията по награждаване. И какъв по-подходящ водещ от актьора, завършил медицина, Наум Шопов.


Мисия Супердок
Снимка: Superdoc.bg/Vedra International

Водещият на церемонията Наум Шопов


Със заслужено признание бяха удостоени медицинските специалисти в платформата с най-висок рейтинг за изминалата година в общо 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия.

Развълнувани да получат награда на сцената бяха множеството възхитителни специалисти от цялата страна, чиито истории направиха церемонията по награждаването така празнична. Сред най-вълнуващите моменти беше връчването на наградата за най-високо оценен лекар в superdoc.bg за 2022 година, която отиде при д-р Деница Краевска, акушер-гинеколог от Пловдив.


Мисия Супердок
Снимка: Superdoc.bg/Vedra Intertnational

Д-р Иванов от Ведра и Весела Груева от Супердок


Специални гости на събитието бяха проф. д-р Иван Поромански от УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ (специалист Хирургия, Ортопедия и травматология и Спешна медицина), д-р Иван Вецев (акушер-гинеколог и член на УС на Националната пациентска организация), републиканският консултант по белодробни болести проф. д-р Ваня Юрукова, подполковник д-р Димитър Колев (началник на Първо отделение към клиника по нервни болести във ВМА София) и проф. д-р Иво Петров (медицински директор и началник Клиника по кардиология и ангиология към Университетска болница Аджибадем Сити клиник).

Награди на лекарите, спечелили доверието и любовта на пациентите си, връчиха също д-р Иван Иванов, Медицински директор и член на Борда на директорите на Ведра Интернешънъл, както и Весела Груева, Търговски Директор на платформата Супердок, Георги Христов, Мениджър Продажби на Супердок за Източна България и Ивелина Филипова, Мениджър Продажби на Супердок за Южна България.

Инициативата Мисия Супердок е създадена с идеята да демонстрира уважение към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти. За трета година проектът е задвижван от желанието да бъдат наградени и популяризирани най-обичаните медици.

Всички, оставящи своето мнение на сайта superdoc.bg, също стават част от мисията да се отдаде поклон на медицинските специалисти, които проявяват изключителна грижа и професионализъм в своята практика.


Мисия Супердок
Снимка: Superdoc.bg/Vedra International

Най-високо оцененият лекар в superdoc.bg за 2022 година д-р Деница Краевска


От своето създаване насам, в Superdoc са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, посетили някога лекар чрез платформата. Именно тази проява на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на инициативата Мисия Супердок. А това е най-малкият, но и ценен жест, който ние като пациенти можем да направим за медицинските специалисти, които изпълняват качествено и отговорно своето призвание – продължаваме да ги оценяваме, а другото оставяме на инициативата Мисия Супердок и Ведра Интернешънъл.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти