Най-красивата баба в Европа е българка!

Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба на Стария континент, разказват от NOVA. Победителката в конкурса „Мисис Баба“ у нас стана „Мис Най-вдъхновяваща жена на Европа“ в категория над 45-годишна възраст.

52-годишната Сияна Йорданова е от Варна, има две деца и една внучка. Завършила е специалност „Национална и корпоративна сигурност“, но работи в сферата на строителството и недвижимите имоти.

През последните години се занимава със създаване на картини и скулптури. Участва активно в много благотворителни организации, а основната ѝ мисия е равен достъп до висше образование на деца с увреждания и в неравностойно положение.

Преди няколко дни българката печели конкурса в Будапеща сред ожесточена конкуренция от целия континент. „До последно не вярвах, че ще получа каквото и да е отличие, тъй като все пак идвам от една малка България и нямах никаква поддръжка”, споделя Сияна пред NOVA.

Победителката разказва, че в този конкурс далеч не е определяща само визията. „Имаше конференция, в която презентирахме себе си, своята родина и своята дейност. Това беше половината от оценката”, обяснява тя.

„Бях оценена заради своята дейност, както и заради начина, по който говорех за моята родина. Моята малка, но красива България", казва още Сияна Йорданова. Тя признава, че най-изненадан от победата ѝ е бил нейният син.

„Мис Най-вдъхновяваща жена на Европа“ вече гледа и към световната корона в Атланта: „Там ще представлявам Европа, както и моята малка България. В един конкурс, който е под мотото „Красотата, която вдъхновява“ - конкурс за жени с кариера, които вдъхновяват и изглеждат прилично.“

Не купувай тези 10 ненужни продукта за красота

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти