Най-интересните и любими видеа на Edna от Vbox7

Най-интересните и любими видеа на Edna от Vbox7
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

През изминаващата 2015-а година се постарахме да ви разкажем най-интересните и полезни новини не само от света на шоубизнеса, но и от областта на дома, кариерата, модата, козметиката и кухнята.

Също така се постарахме да ви представим едни от най-забавните и удачни видеоклипове, които не само да развеселят, но и да улеснят живота ви.

Така например обичаме да ви споделяме страхотните рецепти на Диди и на Готвачковците, които показват как лесно и бързо можем да си сготвим нещо вкусно. Ето и някои от любимите ни техни рецепти:

Но тъй като животът на една жена далеч не е само рецепти и готвене, сме истински благодарни на Наталия, която всяка седмица ни показва нова техника за красив грим в модните цветове или пък ни дава полезни хитринки как да скрием дребните несъвършенства.

Веселите Бърборани пък ни радват с видеата си, в които коментират популярни теми като кои са най-силните афродизиаци, какво да не правим на коледно парти, смешните танци в дискотеката и кои са модните престъпления.

Няма как да пропуснем и по-пикантната страна на нещата, като любопитните факти за секса.

Или пък комичните ситуации, когато един мъж се опита да влезе в обувките на една жена, а тя пък от своя страна реши да се нарами с типично мъжка работа. Става дума за сериала „Тя и Той“, разбира се.

Интересните факти за известните личности ни разнообразяваха доста често. Ето и любимото ни за Мерил Стрийп.

Няма как да не споменем и прекрасната Зори, чиито видеа винаги ни служат като вдъхновение.

Сръчната Вихра пък ни е давала толкова много идеи за нашата любима рубрика „Как да“.

Обещаваме и през новата 2016 година да не спираме да търсим най-доброто и интересното, за да го споделяме с вас – нашите читателки! Благодарим ви, че сте с нас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти