Създадено за Mijel Store

Най-хубавият момент от годината: обновяването на летния гардероб!

d
Снимка: Mijel Store

Тук е, момичета! Лятото дойде безапелационно и няма да го пуснем да си тръгне поне до края на септември, нали!

А с топлите дни идва и любимият ни момент - обновяването на летния гардероб, при това не с какво да е, а с ефирни, ажурни, еклектични, екстравагантни или пък елегантни рокли и комплекти, които просто чакат да разкрият своята красота на първата крайбрежна алея, на която ги заведем.

Подбрахме топ 10 предложения от една интригуваща българска марка за облекла, защото харесахме много своеобразния им стил и почерк. И защото видяхме любовта, с която създават моделите си.

Без повече увертюри, да започваме с пазаруването:

Рокля White Lux

Снимка: Mijel Store

Шанел може и да имат своята “малка черна рокля”, но MIJEL имат рокля WHITE LUX. Най-обичаната рокля от бранда е създадена от ефирна материя в класически трапецовиден силует. Харесваме 3D елементите от тюл, патентовани от компанията, защото роклята буквално “оживява” с тях. 

Тънките презрамки и секси подчертаният гръб завършват женствената визия, която тази рокля създава.

Подходяща е както за ежедневието, така и за официални поводи, а кройката й се отнася изключително ласкаво към всички типове женски фигури.

Сет White Lux

d
Снимка: Mijel Store

Ауу, каква рокля, помислихме си първо, а после с усмивка видяхме, че става дума за сет от две части, който се разлива по тялото като морска вълна.

Създаден от ефирна материя и с кристални презрамки за акцент, този White Lux ще единственото, което ви трябва, за да се гмурнете в летните нощи.

Снимка: Mijel Store

Рокля  Satin

Снимка: Mijel Store

Сатенът е една от най-прелъстителните материи. Неслучайно един от бестселър моделите на MIJEL е сатенената рокля с женствен силует. Роклята се предлага в черен цвят, сребристо, NUDE, екрю и смарагдово зелено.

Моделът е тип молив, а материята изглежда неустоимо по тялото, независимо от нюанса на отблясъците.

Роклите Satin са особено предпочитани за официални поводи като сватби, кръщенета, партита за рожден ден и стоят добре на всякаква фигура. За щастие.

Рокля Excellence

Снимка: Mijel Store

Ако искате да имате женствено и ангелско излъчване едновременно, това е роклята за вас. Роклята е създадена от изключително фин френски шифон с неповторими 3D декорации, наподобяващи пера, създадена от бранда. Няма как да останете незабелязани с нея.

Cет White Pearls

Снимка: Mijel Store

Смела, дръзка, женствена, готова за покоряване на върхове - такава изглежда жената, избрала сет White Pearls. Допадна ни заради бохемското настроение, което носи и свободата на движенията. А перлените елементи ни плениха завинаги.

Рокля Pink Lace Lux

Снимка: Mijel Store

Не е лято, ако нямаш поне една дантелена рокля в гардероба. Толкова са нежни, свежи, истински… Рокля Pink Lux e създадена от изключително красива памучна дантела в бледо розов цвят. Роклята е в свободен силует на вълни, като може да се носи свободна или да се подчертае талията с колан. Най-хубавото? Има я не само в розово, но и в цвят мента!

Сет Candy

Снимка: Mijel Store

Знаем точния момент от деня, в който ще носим този сет - в събота следобед, след като сме си починали от сутрешния плаж, готови сме за ледено фрапе, но все още нямаме планове за вечерта. Сет за моментите, в които удобството и женствеността се сливат и оставяме лятото да ни понесе на крилата си.

Топ 10 предложения от една интригуваща българска марка

Сет Dantelle Bohemia

Снимка: Mijel Store

Лятото принадлежи на бохо стила, затова се влюбихме лудо в този ежедневен сет, който е изключително женствен и елегантен, но и много изискан.

За изящна визия както през деня, така и за вечерите, в които празнувате и държите да изглеждате нестандартно и шикозно, извън клишетата.

Рокля Brawny Bohemia

Снимка: Mijel Store

Продължаваме на Бохо вълна. Тази рокля е олицетворение на бохемския стил и начин на живот. Създадена е от висококачествена креп шифон материя, върху която са бродирани памучни елементи тип дантела. Роклята пада свободно по тялото, като създава усещането за въздушност. И нея ще сложим в куфара за морето.

Вечният Деним

Снимка: Mijel Store

Всяко лято брандът MIJEL създава колекция от DENIM. И тук вече се затруднихме да отличим само един модел, така че насочваме вниманието ви към всички модели наведнъж - от роклята от DENIM с дълъг ръкав в класически трапецовиден силует до панталонки с ресни за ефектно излъчване, нестандартна и запомняща се визия. А защо не и полата със срязвания, съчетаващи два нюанса деним, която оформя силуета и създава оптичен slim ефект?

Снимка: Mijel Store

Всички модели от бранда може да видите тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти