Най-голямото кулинарно шоу Hell’s Kitchen завладява България през пролетта на 2018

b
Снимка: NOVA

Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в ефира на NOVA през пролетта на следващата година с водещ шеф Виктор Ангелов. Предаването, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон на NOVA, а всички желаещи да участват, могат да се запишат за кастинг на адрес nova.bg/HK. Победителят ще получи 100 000 лв. и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.

„Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство - както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател се изискват различни качества.“, споделя шеф Виктор Ангелов, за който Hell’s Kitchen България е следваща стъпка в безупречната му кариера.

„Добавянето на Hell’s Kitchen към портфолиото на NOVA е част от стратегията на компанията да въвежда на българския пазар най-големите телевизионни формати в света. Предаването ще е акцент в програмата ни през пролетния ни сезон, паралелно с разрастване подкрепата на български филми и сериали на всички платформи. Щастлива съм, че професионалист от ранга на шеф Ангелов е част от екипа на предаването и голямото семейство на NOVA.“, коментира Вики Политова – главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Кой ще оцелее след изпитанията в Hell’s Kitchen България и ще стане най-добрият готвач в България – ще разберем през пролетта на следващата година в ефира на NOVA.

b
Снимка: NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти