Най-доброто от най-доброто в Edna.bg през 2014 година

Най-доброто от най-доброто в Edna.bg през 2014 година
Снимка: Edna.bg

Мария Николова

Скъпи приятели,

Още Edna календарна година остави своя вечен отпечатък по дланите ни, в спомените и съзнанието ни. През 2014 година бяхме добри, вдъхновявахме и сами търсихме своето вдъхновение, дарявахме любов, усмихвахме се, мечтахме и сбъдвахме заедно!

През 2014 се наслаждавахме на нашия и ваш любим дамски сайт - четохме, писахме, споделяхме, събирахме и осъществявахме нови идеи...

И тъй като вие, нашите читатели, сте най-силната мотивация Edna.bg да бъде всичко, което се случва в живота на Edna жена, днес, в последния ден от тази незабравима и вълшебна година, ще ви припомним кои бяха най-четени статии през нея, кои бяха най-разглежданите снимкови галерии, кои бяха събитията, които доказаха ...

Топ 10 - Най-четени статии за 2014

Ще започнем отзад напред като ви разкрием, че читателите на Edna.bg са любопитни, сетивни и изключително практични хора, които ценят и уважават българските празници и традиции. Именно това е и причината статията "Как да боядисаме яйца" да е десетата най-четена за годината. На девето място се нарежда "Коя е жена е алфа и коя бета", а на осмо единодушно класираме "Да внимаваме с киселото мляко".

Читателите на любимия дамски сайт в България също така са нестандартни, интересуват се от взаимоотношенията си със своя партньор и обичат кулинарията. Затова и седмата най-четена статия е "Снимката, която скандализира обществото", а шестата - "Истината за груповия секс" (на нашия автор Наталия Кобилкина). Петата пък носи вкусното име "Как да си приготвим заливки за пълнени чушки".

Един от вашите любими автори в рубриката "Колонката на" - Симеон Колев допринесе за четвъртата най-четена статия за 2014 - "Градът на селяните"

Че читателите на Edna.bg обичат цветята, и по-конкретно орхидеите (които са любими и на нашия екип), доказа третата статия в класацията - "Как се отглеждат орхидеи в домашни условия?". Още една статия на неповторимата Наталия Кобилкина, която винаги е споделяла с вас смело и открито истината за всички лица на връзките между жените и мъжете, се нарежда на второ място в Топ 10 и това е "Сексът, от който се страхуват жените".

Няма как да подминем факта, който ни радва от сърце - нашите верни читатели се интересуват от най-ценното за хората, здравето, от пълноценен и здравословен начин на живот. Това е и причината най-четената статия за 2014 да бъде именно "Здравословни рецепти с джинджифил".

Топ 10 - Най-разглеждани галерии за 2014

През изминалата година най-интересни за нашите читатели отново бяха известните личности - Кейт Мидълтън, Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин, Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дъглас, и не само...

В любими се превърнаха Седмицата на модата в Париж и церемонията по връчването на наградите "Оскар". Освен това за пореден път единодушно доказахме колко обожаваме сладките котета и невероятни цветя орхидеи.

Ето и кои са най-разглежданите галерии, подредени отзад напред:

Нова изява за Кейт Мидълтън

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините

Кои са последните модни тенденции

Висша мода от Париж

Оскарите 2014 - блясък и разкош

Снимки от сватбата на Джордж и Амал

Кейт Мидълтън в Нова Зеландия

Няма по-красиви цветя

Котки на необичайни места

Звездните бракове и раздели

(Допълваме, че всяка Edna от статиите и галериите можете да си припомните, кликайки върху нейното име. smiley )

През 2014 Edna.bg отбеляза и своя втори рожден ден като ви даде възможността да направите свой собствен виртуален дневник, вдъхновен от любимите ви рубрики в сайта. Десетте най-вдъхновяващи Дневника наградихме и със специални награди

30 успешни игри и кампании осъществихме в сайта през изминалата година, наградихме на лотариен принцип стотици късметлии, за което благодарим на всички читатели, които взеха участие в тях. Благодарим и нашите партньори, без чиято подкрепа нашите начинания не биха били реалност.

Над 70 чудесни и вълнуващи истории бяха публикувани в рубриката "Из Edna@", специалното кътче за творчеството на нашите талантливи читатели-писатели. Всеки материал докосна душите ни, вярваме - и вашите също. Ще очакваме текстовете ви, все така искрени и чувствени, и през следващата година на нашата редакционна поща edna@netinfocompany.bg.

Целият екип от сърце пожелава на всички читатели, докоснали се до сайта, мирна, здрава и щастлива Нова Година!

Нека 2015 бъде още по-успешна за всички ни и нека продължаваме заедно да правим Edna.bg още по-прекрасна, модерна, мъдра, практична и вдъхновяваща!

Очаквайте още много изненади и усмивки от нас и занапред! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти