Edna.bg отбелязва втория си рожден ден

Edna.bg отбелязва втория си рожден ден
Снимка: Thinkstock

Скъпи читатели,

Преди две години, на най-женския и красивия празник в годината, "се роди" Edna.bg. Бихме нарекли Edna.bg сайт, но тя не е само това. Edna.bg е всичко, което се случва в живота на Edna жена.

Неслучайно използваме думата "раждане", защото Edna.bg е нашето "малко дете", което с всеки изминал ден расте, развива се и става все по-уверено.

Днес, две години по-късно, ние продължаваме да влагаме цялата си енергия, любов и всеотдайност в сайта, защото за нас той не е просто работа, Edna.bg е наша кауза.

През тези две години ние винаги сме се старали да ви поднасяме практична, забавна, коректна, любопитна и полезна информация. Винаги сме се опитвали да бъдем внимателни към детайлите.

Но истината е, че без вас, читателите, ние никога нямаше да сме това, което сме в момента – един от най-обичаните, предпочитаните и четените дамски сайтове в България.

През последните две години ние ви предложихме общо 7416 авторски и преводни статии в различните тематични рубрики на сайта. Поканихме като част от бранда Edna.bg да се присъединят едни от най-добрите професионалисти в областта на здравословния начин на живот, психологията, модата и козметиката, креативното писане, успешните семейни взаимоотношения.

Сред вашите любими автори в рубриката "Колонката на" се превърнаха Калин Терзийски, Катето Евро, Светла Иванова, Симо Колев, Богдана Трифонова, Ива Екимова.

В началото на 2014 година стартирахме специален месечен таро календар, както и тематичен календар с акцентите за годината, върху които ще наблягаме през съответните месеци.

През изминалите две години ние намерихме най-стилните дами сред вас и поместихме красивите ви снимки в нашите сезонни галерии за градска мода.

През тези две години всеки ден ви поднасяхме интересен Факт на деня, вкусна кулинарна рецепта, хороскопа на вашия зодиакален знак и възможност да изтеглите индивидуална карта таро с тълкуване на нейната символика. От месец март 2013 година всяка седмица ви представяме и актуалната таро декада.

През последните две години екипът ни се увеличи с още един член, преживяхме много прекрасни мигове и никога не спирахме да се усмихваме, да вярваме в доброто и във вас.

Благодарим ви, че четете Edna.bg и че ни се доверявате! Вие сте нашето вдъхновение!

Искрени поздрави от нас, редакторите на сайта,

Лилия Огнянова, Мария Николова и Християн Немски

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти