Най-добрите приятели на жените са мъжете

Приятели пазаруване онлайн вечеря
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Що е то приятелство между мъж и жена и има ли почва то у нас? Много хора твърдят, че не може да има само приятелство между представители на двата пола, но често фактите говорят друго.

Истината е, че мъжете могат да ни бъдат страхотни приятели, стига да ги допуснем до себе си по този начин и да не забравяме, че все пак идваме от различни светове.

Всяка жена има нужда от поне един истински мъж до себе си - от приятел, който винаги да й дава и другата гледна точка.

Днес ще ви разясним защо всяка жена се нуждае от най-добър приятел от мъжки пол и какви са предимствата на това прекрасно приятелство.

Имате експерт на ваша страна

Да, страхотно е да обсъждате мъже с приятелките си, но е съвсем друго да говорите за тях с някой, който със сигурност има представа какво се случва в главите им. Той може да ви даде по-адекватен съвет и да бъде полезен там, където женската логика куца.

Снимка: Thinkstock

Имате безпристрастен съдник

Мъжете не се интересуват от подробности, те са по-първични и не обичат да се задълбочават прекалено много. Ето защо най-добрият ви приятел ще ви каже, ако онази рокля прави дупето ви голямо и няма да се колебае да ви скастри, ако сте се държали не както трябва.

Имате личен майстор

Всяка дама иска да се чувства независима, но не е никак зле да имате от онези добри и сръчни приятели, за които дори и съпругът ви е благодарен. Той ще монтира бойлера, ще сглоби новия ви шкаф и ще шпаклова кривата стена в коридора и то абсолютно безплатно и по собствено желание!

Снимка: Thinkstock

Нямате драма

Мъжете избягват драмата, не разбират смисъла на клюките, не са в състояние на постоянна конкуренция и просто го карат по-спокойно. Хубаво е да имаме най-добри приятелки, но е приятно да си имаме и един пристан на спокойствието, с който да можем да си говорим за всичко.

Снимка: Thinkstock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти