NADIA вдъхновява децата да открият своята уникалност в нова социална инициатива

NADIA вдъхновява децата да открият своята уникалност в нова социална инициатива
Снимка: netinfo

Основната цел на кампанията е да вдъхне увереност на подрастващите момичета и момчета да осъзнаят както своята уникалност, така и че тя може да им помогне да направят света едно по-добро място чрез реални действия, разчитайки на своя #Реактифактор.

Чаровната певицата и актриса NADIA, в партньорство с телевизионния канал Cartoon Network, вдъхновява подрастващите да открият своята оригиналност и неповторимост, и да помогнат светът да бъде едно по-добро място. За целта тя споделя с нас своя #Реактифактор - уникалната съставка във всеки един от нас, която ни отличава от останалите и ни прави по-оригинални, по-забавни и по-смели. 

Снимка: netinfo

Чрез поредица от забавни видео примери, NADIA показва как всички можем да бъдем по-добри в ежедневието, като помагаме на близки и съседи, или правим добро в името на природата, използвайки своята уникалност и оригиналност.

Всеки може да намери своя #Реактифактор на powerpuffyourself.com и да си направи аватар, да сподели снимка или видео с добър социално-отговорен пример и така да подкрепи инициативата.

Специалната съставка #Реактифактор е част от движението „Превърни ме в Реактивка“, което придоби световна популярност и се радва на над 12,000,000 изтегляния. За още вдъхновениe, всички деца и родители могат да гледат новата поредица на обичаната класика “Реактивните момичета“ от 23 януари - всеки делничен ден от 17.10 ч., само по Cartoon Network.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти