Мъжки умозаключения

Мъжки умозаключения
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

За жените е желателно мъжете до тях да имат чувство за хумор – не за друго, а защото отдавна са разбрали, че това е единственото чувство, което могат да намерят в тях. Не така обаче стоят нещата с разума, който вече дамите поставят като задължително условие към мъжете.

В стремежа си да покрият и двете изисквания при общуването с нежния пол, мъжете умишлено съчетават разума и чувството си за хумор. Резултатът от това е смайващ - раждат се едни от най-веселите умозаключения, които са повод за много усмивки, а те от своя страна са основата на жизнерадостните взаимоотношения.

В следващите редове ви предлагам няколко от въпросните умозаключения, а вие преценете дали разумът или чувството за хумор има превес в тях.

• Ученето през целия живот е основен фактор за успешна кариера. Не спирайте да обогатявате знанията си и да усъвършенствате уменията си! Така, когато остареете, ще знаете всичко, но въпросът остава как на тази възраст ще може да го запомните.

• Хората, които казват, че светът е малък, никога не са участвали в кампания за почистване на междублоково пространство.

• ‎При подялба на имуществото, съпрузите изведнъж забравят времената преди развода, когато са си обяснявали един на друг, че вече нямат нищо общо.

• Според статистическите данни, момчетата "висят" пред компютъра двойно повече от момичетата. За да опровергаят себе си, лицата от мъжки пол масово започнаха да гледат порно, докато са пред монитора. Сега данните на статистиката са, че момчетата "стърчат" двойно повече пред компютъра.

• Децата са малки сладури и когато спят в леглата си, все едно ангелчета спят върху облак. А съдейки по състоянието на спалното им бельо, облаците често се оказват дъждовни.

• Фън шуй е изкуство, измислено от китайските крадци, за да се ориентират по-добре в домовете. Мдааа, понякога не пиратството, а изкуството ограбва.

• "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава". Ок, сега разбирам защо в баничарницата продавачките са в бели престилки. Но не мога да разбера друго - защо жените постоянно си слагат гланц за устни? Така изглеждат все едно преди малко са яли баница.

• Гледам реклами на матраци и си мисля, че никога няма да си купя такъв с памет, защото имам срамни моменти в леглото, които още се опитвам да забравя. Защо ми е някой да ги помни? Особено пък матрак, който има само памет, но не и съвест.

• Не вярвайте в народната мъдрост, че трудът краси човека. Хората изглеждат много по-добре, когато са в отпуска.

• Един въпрос ме мъчи всеки път, когато излизам с приятели на заведение: Защо след пет ракии не ми дават да управлявам автомобил, при положение, че тогава мога да управлявам държавата?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти