Създадено за Chanteclair

Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след себе си, е просто неустоим!

Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след себе си, след като е сготвил е просто неустоим… и истинска рядкост. Дори мъжете ще се съгласят с това.

Всички знаем колко много усилия и време са необходими да почистим кухнята, след като ентусиазмът за голямо готвене премине. Не просто да измием съдовете, а да почистим следите по кухненския плот и петната от вратите на шкафчетата. И най-тежката част – да изстържем загорелите мазнини от котлоните и фурната.

Това обикновено е по-времеемко и изморително от самото готвене. И всички, не само мъжете, понякога го оставяме за по-късно, защото искаме да се насладим на вкусната храна и на споделените специални моменти.

Въпреки че чистенето все още масово се смята за „женска работа“, тази задача всъщност изисква много повече мъжка сила. Често опираме до някои старомодни и не особено ефективни съвети като това да търкаме с оцет, сода за хляб, сол, спирт и т.н. Истината е, че те всички се опитват да компенсират затруднението да намерим по-модерен начин да се справим с този проблем.

„Модерен начин“ е правилният препарат, който притежава мъжка сила и почиства всичко с мигване на окото, така че да прекарваме времето си в по-приятни занимания от търкане на кухненските повърхности.

Спрете да търсите и се огледайте! Той е тук от доста време – универсалният обезмаслител на Chanteclair.

Чисти умно!

Благодарение на своята супер мощна формула универсалният обезмаслител на Chanteclair премахва дори упорити петна от всички кухненски повърхности. Знаете колко трудно е да се почистят загорели мазни петна от фурната и котлоните. Да не споменаваме скарата след неделното градинско (или балконско) събиране с приятели с вкусно печено месо или риба, гриловани зеленчуци и печена царевица.  

Домати, плодове, BBQ сос, загорели сухи подправки, изкипяло мляко, шоколад… всевъзможни видове замърсявания. Няма мръсотия, която да може да устои на неговата сила. Напръскайте, забършете с гъба и това е всичко – няма как да е по-просто и бързо!

Вижте колко лесно е да се почисти всичко след приготвянето на изключително вкусното, но и цапащо италианско изкушение патладжан в доматен сос (Parmigiana di Melanzane).

mate kitchen
Снимка: Мate Kitchen

Можете да го ползвате дори върху текстил, което значи, че по кухненските ви кърпи няма да остане и петънце и ще бъдат чисти, сякаш сте ги купили току-що.   

Модерният механизъм на спрея, позволява да използвате универсалния обезмаслител обърнат наопаки. По този начин можете да безпрепятствено да стигнете до най-труднодостъпните ъгълчета на фурната, без да нараните ръцете си и са губите излишно време. Още нещо важно – разработен е така, че да използвате препарата до последната капка.  

А средиземноморският аромат на марсилски сапун, който остава след почистването… Перфектно!

Нова тенденция в почистването

В Италия думата „шантиклер“ е навлязла в ежедневния език като синоним за чистота, ефикасност и висока функционалност. Новата тенденция в почистването вече е тук и може да бъде обобщена в само три думи – практичност, удобство, бързина.

Милиони семейства вече опитаха и се доверяват на универсалния обезмаслител на Chanteclair. Те разчитат не него да се справи успешно с почистването на домовете им и оставят тази не особено приятна работа на професионалиста.

Защо и вие не последвате примера им и не започнете да чистите дома си умно!  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти