Moжеш ли да промениш себе си с „12-седмичен план“?

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela/Личен архив

Началото на годината тенденциозно е времето на големите обещания, старт „на чисто“ и поставяне на високи цели, които често изоставяме някъде в средата ѝ. Фитнес тяло? Нова работа? Повече пътешествия? Все много хубави неща, които се случват предимно на другите.

В „12-седмичен план“ щурата интернет сензация Йоана Йокко, позната повече като Леля, ни напомня, че е време да се стегнем, да зарежем празните приказки и да се захванем сериозно с реализирането на мечтите си. Достатъчен е само добър план и хъс да го изпълним.

книга Ciela
Снимка: PR архив Издателство Ciela

Жената, която убеди цяла България, че и баба ти може да прояде киноа с бестселъра „50 здравословни рецепти“, предлага лесни и приложими стъпки, благодарение на които да променим осъзнато качеството си на живот. И припомня, че щастието, както и всяко смислено нещо, в този живот изисква жертви. Но струва много повече от всички дребни и повърхностни удоволствия, за които често го разменяме.

За тези, които не знаят откъде да започнат, за да променят качеството си на живот: от самите себе си!

В началото на планера е предвидено място за поставяне на всички  цели и желания за следващите 12 седмици, последвано от месечен план, в който да бъдат прехвърлени част от тях, както и план на седмично и дневно ниво.

И ако имате нужда от изграждане на полезни навици и рутини – планът на Йоана ще ви мотивира и помогне да го изградите.

А на последните му страници ще откриете Лелините препоръки за книги, подкасти, практики и др.

Вдъхновен от някой от най-добрите книги за саморазвитие и мотивация, „12-седмичен план“ ни напомня – време за отлагане няма, а само конкретни цели, стъпки и срок, които да ни държат мотивирани и концентрирани. От нас зависи. Мечтите могат да се сбъдват, стига да поработим за тях.

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти