Създадено за Lilly Drogerie

Моят дом – моята наслада. Поглезете се подобаващо с тези находки за нея, него и тях

Моят дом – моята наслада. Поглезете се подобаващо с тези находки за нея, него и тях
Снимка: iStock/Getty Images

Всички имаме нужда от почивка след работа и дългите, изтощителни дни. Особено през лятото, когато имаме налице и фактора високи температура, изтощението е още по-осезаемо. Но работата съвсем не е единственото, което изтощава, понякога имаме нужда да си починем от самата почивка.

 Дори и да ви звучи странно, ако се замислите, летните приключения ни зареждат с емоции, които ни топлят дълго време, но се отразяват изтощително върху тялото ни. Ще ви докажем, че на какъвто и етап от живота си да сме, пак имаме нужда от малко релакс в уюта на собствения си дом. Ако сме на години, в които почивката е плаж или обиколки от сутрин до вечер, а нощем е парти, след няколко такива дни, си трябва лек рестарт и набавяне на нужната доза релакс и сън, за да превключим на седмичен режим. Ако сме семейни, особено с деца, думата „почивка“ вече съвсем се видоизменя - неслучайно хората казват, че майките не излизат в отпуск, просто гледат детето си в друг град.

Снимка: iStock/Getty Images

Независимо дали си почивате от почивката, връщате се от работен ден или пък от парти, което е свършило в ранни зори, вие имате нужда от време за себе си и любимите си хора, за да се чувствате ефективни, щастливи и заредени. В тази мисия отново на помощ идват любимите ни Lilly Drogerie, които ни осигуряват моменти на наслада, които не тежат на бюджета, който през лятото е особено малък. 1+1 е за всички вас, дами – независимо в какъв етап на живота сте, има какво да си разделите с любимата приятелка, да поглезите мъжа до вас или да се погрижите за нежната и чиста кожа на бебчето.

Снимка: Lilly Drogerie

За вас, дългосоки принцеси, е GLISS OIL NUTRITIVE Шампоан за дълга и цъфтяща коса. Лятото изтощава много и най-глезената коса и мисията да я поддържате едновременно дълга и здрава, става все по-трудно изпълнима. Ако усещате обичайно лъскавата си грива суха като слама, и твърда на допир, разчитайте на този шампоан да й осигури интензивна подхранваща грижа, благодарение на формулата му, която възстановява косъма. Олеиновата киселина придава жизненост и сила, а маслото от марула я подхранва и заздравява. Мекотата и блясъкът, който ще има косата ви след употребата на GLISS OIL NUTRITIVE, ще ви накара да се почувствате глезена като истинска принцеса!

Снимка: Lilly Drogerie

За грижовните и практични майки, БОЧКО Мляко за тяло Лавандула, за да осигуриш спокойствие на бебешката кожа през цялата нощ. Млякото осигурява необходимото подхранване на кожата, съчетано с успокояващ ефект. Формулата му е обогатена с екстракт от лавандула, която има противовъзпалителни, хидратиращи и омекотяващи свойства. За да не оставате без него, сега е моментът да се запасите с повече, благодарение на „1+1“ инициативата на Lilly Drogerie.

Снимка: Lilly Drogerie

Разбира се, че от Lilly Drogerie са помислили и за господата! Душ гелът е един от най-бързо свършващите продукти през лятото, а този на NIVEA MEN PURE IMPACT ни е особено любим, защото не само почиства кожата, а е мултифункционален – може да се ползва също така за лице и коса!  Дори и най-взискателният господин ще е щастлив да го използва под душа, защото той почиства в дълбочина, благодарение на съдържащите се в него фини ексфолиращи частици и сигурява дълготрайна свежест, оставяйки и кожата, и косата ревитализирани и хидратирани.

Снимка: Lilly Drogerie

Тези и други невероятни предложения ви очакват в най-близката Lilly Drogerie и в онлайн магазина им. Съчетайте козметичния шопинг с практичното, като поглезите себе си и близките си, без да се налага много да му мислите. Отпуснете се – вие го заслужавате!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти