„Моето голямо гръцко лято“ за тюркоазените води на Егейско море, които лекуват разбити сърца

книга
Снимка: Издателство Сиела

В разгара на летния сезон, когато мечтите за синьо море и коктейли на плажа най-после стават реалност, на пазара се появява сърцата история, която припомня, че всеки проблем си има своето решение. И то е да отидеш на почивка. 

В дебютния си роман „Моето голямо гръцко лято“  британската авторка на летни романси Сю Робъртс  кани читателите на шеметно приключение с ухание на море и мечти.

книга
Снимка: PR архив Издателство Сиела

Британката Манди дълго е вярвала, че ще остарее в прегръдките на съпруга си Дани. Нейната ученическа любов, човекът, с когото е споделяла всички важни моменти, още откакто е била на петнайсет. Когато обаче открива, че Дани ѝ изневерява, Манди е изправена пред трудно решение. Дали да го зареже, както я съветва майка ѝ, или пък да даде още един шанс на брака им?

Съкрушена от предателството, Манди знае, че е време да направи големи промени в живота си. Точно тогава съдбата ѝ се усмихва и ѝ предлага невероятна възможност – да остави всичко и да замине на ваканция до красиво малко средиземноморско селце на брега на морето в Гърция. Манди винаги е искала да бъде пътешественичка, но никога досега не се е осмелявала да го направи.

Решена да открие отново искрата в себе си, Манди се качва на самолета, готова за приключения и втори шанс за щастие. И изглежда се е запътила към точното място. На фона на лазурното небе, тюркоазените води и златните плажове младата жена скоро открива, че слънчевите гръцки острови са способни да излекуват раните ѝ и да ѝ дадат сили да вземе правилните решения, от които зависи животът ѝ оттук нататък. 

Вместо да се самосъжалява, тя се заема с нещо ново – да превърне закътаното и слабо посещавано островче в атрактивна дестинация за туристите като организира голям фестивал със световноизвестни изпълнители. На помощ в това предизвикателство ще ѝ се притекат както новите ѝ приятели, които среща на острова, така и висок и красив непознат, който е пълна противоположност на нейния съпруг. 

Ще може ли Манди да излекува разбитото си сърце? Или бедите от стария ѝ живот ще я настигнат и на това райско място? 

Забавен, увлекателен и разтоварващ, „Моето голямо гръцко лято“ е красив плажен романс, който ни предизвиква да мечтаем, да пътуваме и да преследваме щастието. С много енергия, въображение и чувство за хумор Сю Робъртс дебютира като истински майстор на романтичните комедии и отвежда читателите на книжно бягство, перфектно за топлите летни вечери.

книга
Снимка: Издателство Сиела

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти