ММА шампиони окупират столичен мол

ММА шампиони окупират столичен мол
Снимка: netinfo

ММА шампиони от цял свят ще щурмуват сцената на най-големия мол у нас - Paradise Center в София.

На 3 юни (събота) от 19 часа участниците в турнира SFC 5' SOFIA "Unbeatable spirit" ще демонстрират своите завидни спортни мерки пред посетителите на развлекателния център.

Това ще се случи ден преди същественото събитие - турнира на площад "Батенберг", организиран от Combat Promotion - SFC 5' SOFIA "Unbeatable spirit" (4 юни от 20.00 часа).

Почитателите на смесените бойни изкуства ще могат да видят изключително атрактивната демонстрация на ММА състезатели, както от България в лицето на Анита Доганова, Даниел Илиев и Кристиан Андонов, така и от чужбина - машината за разрушения John „Demolition“ Demmel от Великобритания, представители на най-известния клуб по кик-бокс в света Mikes Gym (Холандия).

Лично неговият собственик Mike Passanier, ще предвожда своите бойци.  Същите тези бойци няколко дни по-рано дадоха пресконференция пред журналисти в Planet Club.

Освен спортистите пред медиите в столичното заведение говориха  и всички, замесени в грандиозното мероприятие - собственикът на Combat Promotion – Георги Анадалов, Кристина Ръжданова (организатор на събитието), Стоян Кутийски (бага-тури ) Красимир Илиев (Боду сод ) Владимир Банчев (Бодиконструктор).

На подгряващото събитие в Paradise Center ще видим и любимката на публиката от Spartacus Fighting Championship 4 - гъркинята Christina "Charis".

От представителите на Балканите е и сърбина Borislav Nikolic. Той спечели безапелационно още в първия рунд своята среща в SFC 4 и даде заявка да е едно от водещите имена в категорията до 61 кг. Дотук обаче не се изчерпва списъка с ММА имена, които българската публика ще има възможност да види в двата дни на събитието. 

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Специално за шоуто от Америка пристига и легендарния Mike Markham. Спортните фенове го познават като водещ на световни турнири по бокс, Олимпиадата в Рио и много ММА събития от световен мащаб.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Турнирът на площад "Батенберг" на 4 юни от 20.00 часа е с вход свободен. Поради големият интерес, организаторите от Combat Promotion пуснаха още допълнителни билети за ВИП сектора. Повече информация за пропуските може да намерите на www.ticketportal.bg

Снимки: Хайлайф

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти